Rent bord af Reed

OB og Vestegnen tyvstartede tirsdag aften 5. spillerunde i STIGA Divisionen – kampen blev afviklet sideløbende med en kamp i BadmintonLigaen, med Odense Badminton Klub som medarrangører.

Der var 400 tilskuere på plads i Odense Idrætshal til dobbelprogrammet, der kunne se en odenseansk hjemmesejr på bordtennissiden, og et nederlag på badmintonsiden:

Bordtennisodenseanerne mødte for tredie gang i træk frem i stærkeste opstilling – og for tredie gang i træk hjembragte det alle tre points (5-1), hvilket har bragt dem op i selskab med de øvrige sub-tophold, der jagter de tredobbelte mestre og DM-favoritterne fra Roskilde.

Daniel Reed gjorde igen rent bord, og slog undervejs Fan Gao (3-2), der til gengæld blev noteret for gæsternes ene sejr, da han besejrede OB’s landholdsspiller, Morten Hyrup (3-1).

Tirsdagens kamp var den første af seks SD-kampe i denne spillerunde, hvoraf de fem afvikles fredag og søndag – optakt til de resterende kampe i 6. spillerunde i STIGA Divisionen følger.

Under Danmarksturneringen -> Elitedivisionerne kan man finde links til resultater og stillinger, samt læse mere om landets to bedste seniorrækker, Elitedivisionen for Damer og STIGA Divsionen.

Via linket herunder kan man læse optakter og referater fra DED og SD hos DR Min Sport…

DR MIN SPORT

Forfatter: Henrik Sørensen
Kontaktperson tlf.: 50 88 50 22
Kontaktperson e-mail: henrikj@dbtu.dk