Konsolidering af Roskilde

Tirsdag aften konsoliderede Roskilde sig på toppen af STIGA Divisionen, da de i kalenderårets sidste kamp slog Vestegnen på hjemmebane – det blev 5-1 efter 0-1.

Allan Bentsen vandt begge sine kampe i øverste parkryds med 3-0, mens Fan Gao stod for gærsternes ene sejr, da han besejrede Finn Tugwell med de samme cifre.

Roskilde runder dermed nytåret som ubesejret, og triplemestrene har et hul på fem points ned til nærmeste forfølger, der er København – i bunden kæmper Kvik Næstved og Vestegnen p.t. om den slutspilsgivende sjetteplads, men med 5-6 kampe endnu, er intet afgjort i den ende af tabellen.

1 Roskilde 9 kampe – 24 points (45-22 i kampscore)
2 København 9 – 19 (38-22)
3 Vedbæk 9 – 18 (41-32)
4 OB 8 – 13 (32-28)
5 Team Nørreå 9 -12 (36-34)
6 Vestegnen 9 – 9 (29-39)
7 Kvik Næstved 8 – 7 (21-36)
8 Søhøjlandet 9 – 3 (14-43)

Under Danmarksturneringen -> Elitedivisionerne kan man finde links til resultater og stillinger, samt læse mere om landets to bedste seniorrækker, Elitedivisionen for Damer og STIGA Divsionen.

ALLAN BENTSEN (Foto: Jens Luckenbach)

13/12 | Roskilde bedst i topkamp
Roskilde cementerede søndag deres favoritskab i STIGA Divisionen, da de slog de formodede førsteudfordrere, København, med 5-4 på udebane, og dermed fastholdt positionen som ubesejret.

Finn Tugwell var bedste mand for mestrene med to sejre i næstbedste parkryds + den afgørende double ved 4-4, som blev vundet sammen med Allan Bentsen – samme Bentsen fik en enkelt pind i 1. parkryds, hvlket også var tilfældet for Roko Tosic.

På trods af nederlaget, var det en KBTK-spiller, der stjal billedet: Kasper Sternberg vandt to flotte sejre for værterne – 3-1 over Bentsen (efter 0-1) og 3-2 Tosic (efter 0-2).

– hos KBTK kan man læse et udførligt kampreferat fra topopgøret i STIGA Divisionen!

Roskilde er nu ubesejrede i sæsonens første otte kampe, og selvom de seneste tre er vundet med mindst mulig margin, er der ingen tvivl om mestrenes klare favoritrolle i STIGA Divisionen.

KASPER STERNBERG (Foto: Jens Luckenbach)

Fra spillerundens øvrige opgør skal nævnes at Team Nørreå hentede seks points i deres to kampe:

Efter at have uddelt æg i lokalopgøret mod Søhøjlandet, blev det til en overraskende sejr over OB, der mødte frem i stærkeste opstilling, hvilket var en flot overraskelse af jyderne – Huang Hou Yu vandt begge sine singler i 1. parkryds, mens Tobias Lau i samme parkryds slog Morten Hyrup.

Herunder kan ses weekendens resultater i STIGA Divisionen – spillerundens og kalenderårets sidste kamp afvikles tirsdag aften, hvor Roskilde tager imod Vestegnen.

Søhøjlandet – Team Nørreå: 0-5
Team Nørreå – OB: 5-3
København – Søhøjlandet: 5-0
Vedbæk – Vestegnen: 5-4
København – Roskilde: 4-5 
Roskilde – Vestegnen: 5-1

Under Danmarksturneringen -> Elitedivisionerne kan man finde links til resultater og stillinger, samt læse mere om landets to bedste seniorrækker, Elitedivisionen for Damer og STIGA Divsionen.

Via linket herunder kan man læse optakter og referater fra DED og SD hos DR Min Sport…

DR MIN SPORT

Forfatter: Henrik Sørensen
Kontaktperson tlf.: 50 88 50 22
Kontaktperson e-mail: henrik@dbtu.dk