OB op på 2. pladsen

OB tog endnu et skridt mod semifinalerne i STIGA Divisionen, da de mandag aften slog Vedbæk – det blev 5-3 i Odense, og bronzevinderne fra 2009 er nu oppe på en delt 2. plads.

Daniel Reed (1) og Andy Pereira (2) vandt deres fire singler i hvert deres parkryds, mens Rasmus Klein-Døssing sørgede for den femte og trepointafgørende singlesejr.

OB er nu a´point med København – de to hold mødes på allersidste spilledag hos KBTK, i en kamp, der meget vel kan afgøre andenpladsen og semifinleseedningen i STIGA Divisionen.

Nederst kan ses alle resultater/kampe fra seneste spillerunde i STIGA Divisionen, og under Danmarksturneringen -> Elitedivisionerne kan man finde links til resultater og stillinger, samt læse mere om landets to bedste seniorrækker, Elitedivisionen for Damer og STIGA Divisionen…

DANIEL REED (Foto: ittf.com)ANDY PEREIRA (Foto: ittf.com)

24/1 | Vestegnen mod slutspillet
Vestegnen vandt søndag det vigtige bundopgør mod Kvik Næstved i STIGA Divisionen, og kom derved et stort skridt nærmere slutspillet – det blev 5-2 efter 0-2 efter bl.a. to sejre til Fan Gao.

Kvik har nu fem points op til det sjettepladsgivende slutspil, og selv med en kamp mere at spille end konkurrenterne fra Vestegnen, ser det svært ud – slutspilspladsen tildeles først i sidste spillerunde, hvor Kvik har hele tre kampe at gøre godt med.

Team Nørreå sikrede sig to points i semitopkampen mod Vedbæk, og ligner nu holdet, der bliver nr. 5 i rækken – formen er måske til mere, men der ser ikke ud til at være kampe nok for midtjyderne.

OB banker på til en andenplads og en semifinaleseedning, men det resterende kampprogram ser svært ud – grundspillet afsluttes mod København i en måske direkte semifinale-play off-kamp.

Weekenden gav to udesejre på 5-0 til fynboerne, der skal i ilden igen allerede i aften, hvor Vedbæk gæster Odense – der er serve off kl. 19:00., og kampen kan følges sæt for sæt på fbtu.dk.

Herunder kan ses alle resultater/kampe fra seneste spillerunde i STIGA Divisionen:

Roskilde – Team Nørreå: 5-2
Kvik Næstved – København: 0-5
Vestegnen – OB: 0-5
Søhøjlandet – OB: 0-5
Vedbæk – Team Nørreå: 4-5
Vestegnen – Kvik Næstved: 5-2
OB v Vedbæk: 5-3

Under Danmarksturneringen -> Elitedivisionerne kan man finde links til resultater og stillinger, samt læse mere om landets to bedste seniorrækker, Elitedivisionen for Damer og STIGA Divisionen…

MORTEN HYRUP (Foto: Jens Luckenbach)

Forfatter: Henrik Sørensen
Kontaktperson tlf.: 50 88 50 22
Kontaktperson e-mail: henrik@dbtu.dk