“En god og pointrig weekend”

Kieler TTK Grün-Weiß’ oprykningschancer i Regionalliga Damen Nord blev styrket yderligere i weekendens spillerunde, hvor det blev til to storsejre på 8-0, hhv. 8-1.

Mie Jacobsen var sammen med Pernillerne, Agerholm og Søndergaard, i kamp for KTTK:

“Mod SC Poppenbüttel starter vi godt ud med at vinde begge doubler – og Agerholm følger op med at vinde begge sine kampe, selvom spillet ifølge hende selv ikke var helt i top.

Sønder spiller rigtig godt i begge sine kampe og vinder 3-1 og 3-2 – i hendes sidste kamp vinder hun med to bolde i 5. sæt efter en utrolig spændende kamp.

Jeg nåede kun at spille en enkelt kamp, og den vandt jeg 3-1, hvor mine server kørte godt, og jeg fik varieret dem godt, så jeg derefter kunne komme ind og åbne med rigtig meget skru”, siger Mie Jacobsen, der også i søndagens kamp gik ubesejret fra bordene:

“Mod TSV Schwarzenbek vinder jeg begge mine singler med 3-2 og 3.1, og igen får jeg stort udbytte af mine server – i min anden kamp mødte jeg en spiller med korte knopper i forhånden og lange i baghånden, hvilket krævede tålmodighed undervejs.

MIE JACOBSEN

Agerholm vandt en enkelt kamp mod Schwarzenbek efter lidt svingende spil, mens Sønder måtte sidde over, da hun var syg”, siger Jacobsen, der sammen med holdkammeraterne stadig tror på at oprykningen til 2. Bundesliga er indenfor rækkevidde:

“Generelt var det en god og pointrig weekend med mange gode sejre – som det ser ud nu ligger vi toer i rækken, men TTC Berlin Neukölln, som ligger nr. 3, har spillet to holdkampe færre.

Vi tror og håber stadig 100 % på oprykning til 2. Bundesliga, og ser især frem mod topkampen mod VfL Tegel til april”, slutter Mie Jacobsen, der sammen med holdkammeraterne skal i ilden igen om knap to uger i Regionalliga Damen Nord, hvor modstanderen til den tid er VfL Oker på hjemmebane.

Danskertrioen i Kieler TTK Grün-Weiß består af Pernille Søndergaard, Mie Jacobsen og Pernille Agerholm – på dbtu.dk kan man under Links se resultater, kampprogram og stilling, samt individuel statistik, samt besøge den p.t. eneste danskerdameklub i Tyskland, Kieler TTK Grün-Weiß…

KIELER TTK

Forfatter: Henrik Sørensen
Kontaktperson tlf.: 50 88 50 22
Kontaktperson e-mail: henrik@dbtu.dk