Forældreinvolvering

Går I som klub i overvejelser omkring at involvere forældrene mere i klubben. Har I tanker om, hvordan forældreinvolveringen kan lade sig gøre og hvilke fordele og ulemper der er ved forældreinvolvering. Er du forældre og vil gerne involvere dig i dit barns fritidsaktivitet men er usikker på, hvordan du skal agere. Så er der svar at hente ved dette års ledertræf på tværs.

Ledertræf på tværs er et samarbejde mellem 7 forskellige specialforbund, der er opstået for at give vores ledere de bedste muilgheder for at få nye ideer både gennem inspirerende oplæg fra to forskellige foredragsholdere og gennem sparring med andre ledere fra egen samt andre idrætsgrene. Årets emne er forældreinvolvering og derfor er dette års målgruppe meget mere bred, idet kurset henvender sig til både klubbens ledere, trænere samt til forældre.

Invitationen med uddybning af ledertræffets indhold samt en præsentation af årets foredragsholdere kan findes her på hjemmesiden under uddannelse/kurser, kursusdatoer & tilmeldte. 

Vi håber på stor opbakning til ledertræf på tværs. Der er ingen tvivl om at netop emnet “forældreinvolvering” har klubbernes interesse og derfor glæder vi os til at byde jer velkommen til en fantastisk aften.

Ledertræf på tværs afholdes tre steder i landet. Den 6. april i Hvidovre, den 12. april i Brabrand ved Århus samt den13. april i Odense. Alle datoerne fra kl. 18.30-21.30. Tilmeldingsfristen er den 24. marts. 

Forfatter: Annette Westermann
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 17
Kontaktperson e-mail: annette.westermann@dbtu.dk