Information fra TU

Ribe er blevet trukket ud af 2. division vest, jf. nedennævnte uddrag af turneringsreglementet.

Til orientering er Ribe udeblevet fra begge kampe mod Sisu/MBK – den seneste på hjemmebane i sidste spillerunde – og endvidere har klubben i en kamp stillet op med kun to spillere.

Udtrækningen får den konsekvens at Stautrup, der ellers havde reddet livet i rækken, nu bliver sorteper, og rykker ud – til gengæld fortsætter Triton nu tilværelsen som divisionshold…

§ 13. Kampafvikling
Stk. 1: Kampprogram fastsættes af TU. Arrangementet påhviler den arrangerende klub og er for dennes regning.
Stk. 2: Et holds spillere skal spille i samme ens klubtrøje og ensfarvede shorts.
Stk. 3: Specielt for elitedivisionerne gælder, at spillerne skal have påtrykt spillernavn på bagsiden (ryggen) af spillertrøjerne.
Ved kampe i elitedivisionerne mellem to klubber med ens grundfarve/farvenuance i spilletrøjen, påhviler det udeholdet (eller det hold, der står sidst på holdskemaet) at skifte til en anden farve trøje på dommerens forlangende.
Stk. 4: Hvis et hold udebliver fra en DT kamp mistes retten til slutspil og oprykning. Udeblivelse fra 2 kampe medfører at holdet trækkes helt ud af DT og at alle spillede kampe nulstilles. Dette gælder uanset om der er meldt afbud i forbindelse med udeblivelsen. Udeblivelse fra to kampe samme dag tæller dog kun som én udeblivelse.

Forfatter: DBTU
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 12
Kontaktperson e-mail: gitte.hvid@dbtu.dk