Medlemsjagten indledt

DANMARKS IDRÆTS-FORBUND   DANMARKS IDRÆTS-FORBUND  DANMARKS IDRÆTS-FORBUND   DANMARKS IDRÆTS-FORBUND

Bordtennis er en af verdens mest populære idrætsgrene, men relativt få er medlem af bordtennisunionen. Den tilstand skal ændres via et udviklingsprojekt mellem Danmarks Idræts-Forbund (DIF) og DBTU.

Stort set alle danskere har på et tidspunkt prøvet at spille et slag bordtennis. Bordtennisborde findes på næsten alle skoler, fritidshjem, højskoler samt i masser af private hjem, men alligevel er der kun 9.000 medlemmer i DBTU. Det svarer til 0,5 procent af DIF’s samlede medlemstal.

Til sammenligning er der 1,3 procent bordtennisspillere blandt det svenske idrætsforbunds medlemmer, mens det tilsvarende tal i Tyskland er 2,2 procent.

Billedet i Danmark skal blandt andet ændres i kraft af en række tiltag i et nyt udviklingsprojekt mellem DIF og DBTU. SFO’er, efterskoler og ældreforeninger vil blive opsøgt med tilbud om nye aktiviteter og alternative stævneformer, som skal åbne øjnene for fordelene ved at være en del af foreningsidrætten.

”Vi er glade for, at vi i samarbejde med DIF har fået skabt et projekt, som vi i fællesskab tror på kan nå de mål, vi har sat os”, siger Aksel Beckmann, formand for DBTU.

– læs mere om udviklingsprojektet hos DIF

Forfatter: Lars Hestbech
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 13
Kontaktperson e-mail: dorte.kronsell@dbtu.dk