200 forudbestilte billetter

Når Roskilde Bordtennis i aften tager imod Københavns BTK i den anden finalekamp om årets prestigefyldte DM-titel i STIGA Divisionen, bliver det med sikkerhed i en festlig og stemningsfyldt kulisse i Roskilde Kongrescenter, hvor SD-finalekamp II serves i gang kl. 19:00:

Således er der på nuværende tidspunkt allerede forudbestilt 200 billetter til kampen, og i det antal er ikke medregnet de mange tilskuere, der forventes vil komme fra de to finaleklubber!

“Ingen tvivl om at vi har kunnet mærke en stor interesse for kampen efter den første finale, som lå på vippen længe, det er det der er fedt og det er præcis den spænding, der kan trække tilskuere til.

Kulissen i Roskilde er perfekt til en intens DM-finale; den er intim med et professionelt lys, lækre farver og akustik samt plads til 500-600 tilskuere”, siger Allan Bentsen fra RB.

Under Danmarksturneringen -> Elitedivisionerne kan man finde links til resultater og stillinger, samt læse mere om landets to bedste seniorrækker, Elitedivisionen for Damer og STIGA Divisionen.

ROSKILDE BORDTENNISROSKILDE BORDTENNISROSKILDE BORDTENNIS

Forfatter: Henrik Sørensen
Kontaktperson tlf.: 50 88 50 22
Kontaktperson e-mail: henrik@dbtu.dk