Juniortrænerkursus

DBTU og KFUM har i samarbejde besluttet at forlænge tilmeldingsfristen til årets juniortrænerkursus i et forsøg på at nå de 10 deltagere, der er målet for at gennemfører trænerkurset for de 13-15 årige.  

Juniortrænerkurset afholdes fra den 26. juni til den 1. juli og udbydes i år som et samarbejde med KFUM. Juniortrænerkurset der afholdes på Nørre Nissum efterskole er for de 13-15 årige træneraspiranter, der enten allerede fungere som hjælpetrænere eller som skal påbegynde trænergerningen. På kurset vil Michale Pødenphant give deltagerene mulighed for, at stifte bekendtskab med trænerrollen i både teori og praksis.

Juniortrænerkurset afholdes som en del af KFUM’s FJ-camp, hvilket betyder at deltagerne, udover det bordtennisfaglige, også vil få rigmulighed for at møde nye jævnalderne gennem fælles aktiviteter med deltagere fra de øvrige idrætsgrene (volleyball, fodbold, håndbold, badminton og springgymnastik). 

Invitationen til juniortrænerkurset findes under uddannelse/kurser, kursusdatoer & tilmeldte, men ganske kort; kurset afholdes for de 13-15årige, det afholdes på Nørre Nissum efterskole i perioden 26. juni til 1. juli. Prisen er 1500kr. hertil kommer transport. Tilmeldingsfristen er forlænget til søndag den 8. maj og der skal være minimum 10 tilmeldte før at juniortrænerkurset gennemføres.     

Forfatter: Annette Westermann
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 17
Kontaktperson e-mail: annette.westermann@dbtu.dk