To pinde til Skov

Mie Skov og US Kremlin-Bicêtre uddelte æg på udebane, da de tirsdag slog et af bundholdene i Pro A, Joue Les Tours – og det var med stor personlig succes for Mie Skov, der besejrede den tidligere franske landsholdsspiller, Elisabeth Gladieux og kinesiseren Li Boshu.

“Det blev en hurtig overstået kamp – vi havde vores kineser, Li Samson, tilbage på holdet, og hun sikrede sig en sejr i sit come backkamp, mens Carole Grundisch ligeledes vandt en enkelt.

Jeg selv stod for åbnings- og afslutningssejren, og to fik sejre i hus – det var fedt, og det er altså skæggere at vinde end at tabe, og  og jeg havde glædet mig meget til at komme i kamp.”

Til næste sæson har vi stablet samme hold på benene igen, og vores kineser er tilbage, så det bliver en sjov sæson at gå i møde”, slutter Mie Skov, der sammen med USKB nu kun mangler en enkelt ligakamp i Frankrig, inden sommerferien venter på hende og holdkammeraterne.

Inden sidste spillerunde er Skov & Co. placeret som nr. seks i Pro A, før afslutningskampen mod Grand Quevilly, og danskerholdet er sikre på at slutte som nr. 6 eller 7 i rækken.

På dbtu.dk kan man under Links se resultater, kampprogram og stilling, samt indviduel statistik – endvidere kan man besøge den p.t. eneste danskerklub i Frankrig, US Kremlin-Bicêtre…

US KREMLIN-BICETRE

Forfatter: Henrik Sørensen
Kontaktperson tlf.: 40 25 49 97
Kontaktperson e-mail: peter.sartz@dbtu.dk