Verdensklasse!

Amager BTK sikrede sig lørdag deres første danske holdmeterskab på ungdomssiden, da de sikkert vandt finalen i herrejuniordivisionen – i slutkampen blev Vestegnen besejret så klart som 8-2, og amagerkanerne satte dermed punktum for en lang DT-sæson med masseudsættelser i HJ-rækken!

Tekst: Finalen i Herrer junior divisionen 2010 – 2011

Som et helt nyt tiltag fra DBTU blev der påsat dommere til finalen hos Amager BTK i Amagerhallen lørdag den 4. juni mellem Amager og Vestegnen.

Der blev spillet på 2 store baner med rødt ITTF-gulv (ligger permanent på alle baner i spillelokalet) og under disse perfekte rammer var der mødt rigtig mange tilskuere op fra begge klubber. Om det var fordi der var gratis hotdogs til alle kan jeg ikke udtale mig om – men det var flot gjort af klubben.

Begge hold og dommere blev præsenteret af Kenneth inden første runde, og lige fra starten var der en hel fantastisk stemning som tilskuerne skabte i begge lejre.

Det blev en utrolig velspillet finale med bolde og kampgejst i ”Verdensklasse” fra begge hold. På den baggrund var det meget flot af amagerkanerne at vinde de mange tætte kampe i holdkampen over Vestegnen.

Jeg vil godt samme med min meddommere Per Maae, rose alle spillere, holdledere, aranggøren og ikke mindst publikum for en fair opførsel under hele finalen. Det var dejligt som dommere at opleve i vores sport hos ungdommen.

Forfatter: Flemming Larsen
Kontaktperson e-mail: bb1944@4syd.dk