Samsonov for stærk

Kasper Sternberg stred forgæves, og måtte til sidst bøje sig mod mægtige Vladimir Samsonov i 1/8-fnalerne ved Morocco Open – det blev 2-4 mod den topseedede hviderusser.

Sternberg vandt tredie og femte sæt, men i sjette og sidste var der ikke noget at stille op mod den stensikre hviderusser, der lukkede kampen med en sætsejr på hele 11-2.

Nederst kan ses alle danske resultater fra Morocco Open i Rabat – turneringen kan følges hos ITTF resten af ugen…

KASPER STERNBERG (Foto: Jens Luckenbach)VLADIMIR SAMSONOV (Foto: ittf.com)

15/7 | Med hiv og sving i Rabat
Kasper Sternberg er – med hiv og sving – klar til 1/8-finalerne ved Morocco Open i Rabat!

I 1. runde måtte alle syv sæt tages i brug inden ægyptiske Ahmed Nadim blev besejret – med 11-9 i afgørende sæt, og dermed mindst mulig marginal for avancement til næste runde.

“Belønningen” for Sternberg er et møde med den tidligere tredobbelte singleeuropamester of viceverdensmester, hviderussiske Vladimir Samsonov, der er topseedet i Rabat.

14/7 | Nadim venter i Rabat
Efter fire måneders fravær genindtræder Danmark i dag på Pro Tour’en, når Kasper Sternberg spiller sin første kamp i hovedturningen – Sternberg er seedet direkte blandt de sidste 32.

Sternberg, der er nr. 258 på den seneste verdensrangliste, skal i 1. runde op mod en ægyptisk kvalifikationsspiller, der er placeret mere end 100 (!) pladser lavere end ham selv.

Dermed må danskeren leve med en tung favoritværdighed, når Ahmed Nadim står på den anden side af bordet fredag eftermiddag i Rabat.

KASPER STERNBERG (Foto: Jens Luckenbach)

Kasper Sternberg blev af sin klub, KBTK, interviewet om turneringen inden afrejen til Marrokko, og her udpeger han Vladimir Samsonov som sin favorit til at vinde Morocco Open – og lodtræknngen har maget det sådan, at de to vil stå overfor hinanden i 1/8-finalen, hvis de begge vinder i 1. runde!

Herunder kan ses alle danske kampe/resultater fra Morocco Open – turneringen kan følges hos ITTF, og på dbtu.dk indtil sidste danske bold er slået i Rabat…

HERRE SINGLE
Ahmed Nadim, Ægypten – Kasper Sternberg: 3-4 (11-4, 14-16, 13-11, 10-12, 7-11, 11-2, 9-11)
Vladimir Samsonov, Hviderusland – Kasper Sternberg: 4-2 (11-4, 11-5, 9-11, 11-6, 5-11, 11-2)

Forfatter: Henrik Sørensen
Kontaktperson tlf.: 40 25 49 97
Kontaktperson e-mail: peter.sartz@dbtu.dk