Slut for Danmark i Kazan

 STIGA  ETTU

Den sidste danske deltager ved EM for Ungdom 2011 blev lørdag morgen slået ud, da Anders Lind sammen med sin franske makker, Can Akkuzu, tabte i 3. runde af Drenge Double.

Akkuzu/Lind tabte til det topseedede ungarske par Sabjan/Szudi, der klart besejrede den dansk/franske konstellation – det blev 3-1 til ungarerne, der reelt ikke var pressede i kampen:

“Anders og Can spillede egentlig OK mod ungarerne, men de var bare bedre.

Når man spiller sammen med en anden nationalitet, er det bedst, hvis man har haft mulighed for
at træne sammen inden – det havde de ikke, og derfor kom deres samarbejde aldrig til at fungere optimalt”, udtalte ungdomslandstræner Mads Sørensen efter den sidste danskerkamp i Rusland.

Samtlige danske spillere er altså nu færdige i Kazan – Lind nåede som eneste spiller til 3. runde, hvilket yngredrengespilleren til gengæld præsterede i både single- og doublerækken!

Doubleparret Ruben Jensen/Emil Madsen stod for en lile sensation, da de i 1. runde af HJ Double slog et semifinaleseedet par ud af turneringen – desværre blev det også parrets eneste sejr.

Nederst kan ses samtlige individuelle danske resultater fra EM for Ungdom 2011 i Kazan, der kan følges resten af weekenden hos ETTU – læs mere om EM for Ungdom 2011 via linket…

22/7 – 20:30 | To aftennederlag i HJ Double
2. runde blev endestationen for de to danske par i HJ Double ved UEM 2011 – det blev blot til ét vundet sæt i aftenens kampe efter eftermiddagens første kampe havde givet løfter om mere.

Både Sebastian Haack/Asbjørn Reenberg og Ruben Jensen/Emil Madsen, der i 1. runde sensationelt havde elimineret et semifinaleseedet par, måtte forlade turneringen fredag aften:

“En skuffende indsats af begge doublepar”, var ungdomslandstræner Mads Sørensens første kommentar til nederlaget, der afslutter en svingende indsats i Kazan:

“Generelt har det været op og ned ved mesterskaberne, og dagens doublekampe var ingen undtagelse – det er klart, at både spillerne og jeg er skuffede over dagen og ved EM generelt.

Allerede fra i morgen skal vi forsøge at se fremad, og overveje om der er ting, der kan gøres anderledes og bedre til næste sæson”, slutter Mads Sørensen, der nu desværre må se HJ-truppen opleve den afsluttende afsluttende weekend ved EM for Ungdom 2011 som turister.

22/7 – 19:15 | Sejr og nederlag til Lind
Anders Lind vandt og tabte, da han to gange indenfor kort tid var i ilden ved UEM 2011 – først blev det til nederlag i singleturneringen, inden det blev til endnu en klar sejr i doublerækken.

Lind tabte i 3. runde af singleturneringen med 2-4 til Nándor Ecseki, Ungarn efter en tæt kamp – i 2. runde af doubleturneringen blev det til endnu en sejr uden sættab, da han sammen med sin franske makker, Can Akkuzu, besejrede det moldaviske par Cissa/Terna efter en relativ tæt kamp.

Ungdomslandstræner Mads Sørensen var tilfreds efter Linds præstation:

“Anders spillede op til sit bedste, og havde med en føring på 6-3 chancen for sejr i sin singlekamp indenfor rækkevidde – han havde taget styringen i kampen,og ungareren så meget nervøs ud.

Desværre laver Anders så et par fejl på et kritisk tidspunkt, og så blev det i stedet til nederlag – dog var det en meget positiv indsats fra hans side, og det lover godt for fremtiden”.

I næste doublerunde, der afvikles lørdag morgen, venter der ungarsk modstand for Akkuzu og Lind, når topseedede Sabjan/Szudi står på den anden side af bordet i Kazan.

22/7 – 14:45 | DANSK SENSATION I KAZAN
Danmark leverede en lille sensation i 1. runde af Herre Junior Double, hvor Ruben Jensen og Emil Madsen eliminerede det semifinaleseedede par, Leonardo Mutti/Liam Pitchford med 3-1!

Det italiensk/engelske par kunne reelt ikke stille noget op mod Jensen og Madsen, der vandt de tre sæt med 3, 4 og 5 points, mens det tabte st var med mindst mulig marginal.

Dermed overtager det danske par seedningen i herrejuniordublerækken – i næste runde venter det tyrkiske par, Durmaz/Güler, som står overfor danskerne senere fredag.

Det andet danske par i HJ-double, Sebastian Haack/Asbjørn Reenberg, er også videre til 2. runde – de overkom netop et tyrkisk par, Hürtürk/Kahraman, der blev besejret med 3-1.

Haack/Reenberg spiller ligeledes deres næste kamp i aften, hvor modstanderne er polakkerne Korycki/Nadolski – der er serve off for begge danskerpar kl. 19:10.

22/7 – 11:45 | Succesen fortsætter
Succesen fortsætter for Anders Lind ved UEM 2011 – yngredrengespilleren, der i Drenge Single er klar til 3. runde, vandt fredag også sin første kamp i doublerækken.

Sammen med franske Can Akkuzu besejrede han det rumænske par Costea/Mircea med 3-0, og det dansk/franske par møder nu Cissa/Terna, Moldova i 2. runde, der spilles senere fredag.

Ligeledes fredag indledes HJ-doubleturneringen, hvor alle fire danske UEM-deltagere er på plads.

22/7 – 10:30 | Jensen nåede kvartfinalen
Ruben Jensen tabte fredag morgen kvartfinalen i Consolation Cup ved EM for Ungdom 2011, og er dermed ude af turneringen – Jensen førte både 1-0 og 2-1 mod russiske Andrey Petukhov, der dog lukkede med 2 x 11-8 i de to sidste sæt, og dermed vandt kampen med 3-2.

Senere fredag spilles 3. runde af Drenge Single, hvor Anders Lind møder ungarske Nándor Ecseki –
ligeledes fredag indledes doubleturneringen, hvor alle syv danske UEM-deltagere er på plads.

22/7 – 7:30 | Kun Lind overlevede 2. runde
Der er kun en enkelt dansk overlever efter andendagen af singleturneringen ved UEM 2011 – Anders Lind er klar til 3. runde, mens de tre øvrige tilbageværende danskere, Emil Madsen, Claus Skov og Tobias Rasmussen, alle tabte i 2. runde.

Yngredrengespilleren Anders Lind besejrede italienske Roberto Perri med 4-0, og unge Lind har dermed endnu ikke sat sæt til i singleturneringen i Kazan!

“Anders spillede super godt mod en italiener, der ikke er noget specielt”, var ungdomslandstræner Mads Sørensens korte kommentar om avancementet – og han fortsatte:

“Claus havde i sin kamp svært ved at få spillet til at hænge sammen, mens Tobias spillede godt, men manglede lidt power i de afgørende situationer – han mangler endnu lidt troen på sig selv.

Emil blev reelt kørt over af Rumæniens bedste spiller, og han blev offer for sine egne forventninger – han ville pludselig mere end tidligere under mesterskaberne, og det forstyrrede spillesystemet”, sluttede Mads Sørensen sent torsdag aften fra Kazan.

I 3. runde af Drenge Single, hvor der er serve off fredag kl. 15:40, venter Nándor Ecseki, Ungarn på Anders Lind – ligeledes fredag indledes doubleturneringen, hvor alle syv danske UEM-deltagere er på plads, og endvidere spiller Ruben Jensen videre i Consolation Cup i HJ-single.

21/7 – 11:30 | To consolationsejre til Jensen
Danmarks eneste deltager i trøstturneringen ved UEM 2011, Consolation Cup, vandt torsdag sine to første kampe i turneringen – det blev til to stensikre sejre uden sættab for Ruben Jensen mod en armensk, hhv. finsk modstander, der begge blev besejret med 3-0.

Jensens næste modstander er norske Lars Rønneberg – denne kamp spilles fredag morgen.

I hovedturneringen er der fire danskere tilbage i singlerækkerne, hvor de næste runder spilles torsdag eftermiddag – doublerækkerne indledes fredag, hvor alle syv danskere er på plads.

20/7 – 19:00 | Dansk drengedominans
Danmarks drenge gjorde rent bord, da de for første gang var i kamp i den individuelle turnering ved UEM 2011 – tre kampe gav tre sejre med en samlet score på 12-1 til Lind, Rasmussen og Skov!

Tobias Rasmussen slog Hristos Hritonov, Cypern med 4-0, Anders Lind besejrede ukrainske Bogdan Sinkevych med de samme cifre, mens Claus Skov eliminerede Luca Marcato, Italien med 4-1.

Ungdomslandstræner Mads Sørensen havde igen kun lovord tilovers for drengene:

“Drengene viser stadig god form – i morgen er de forhåbentlig også klar til nogle noget sværere modstandere, men de er allesammen tændte, og opsatte på det ikke bliver endestationen.”

Næste runde i Drenge Single spilles torsdag eftermiddag, vor danskertrioen igen skal i kamp – det samme skal den eneste “overlever” i HJ-single, Emil Madsen.

20/7 – 14:00 | Sløj start i Kazan
De første danskere har været i i lden ved den individuelle turnering ved UEM 2011 – og det blev ikke den bedste indledning for Danmark på førstedagen, hvor HJ’erne var de første i kamp.

Kun Emil Madsen klarede skærerne i Kazan – Madsen, der er mesterskabsdebutant, slog i sin første kamp montenegrinske Viktor Rogic med 4-1 (efter 0-1).

– sidsteårsjuniorspilleren møder i næste runde, der spilles torsdag, rumænske Lucian Munteanu.

Ruben Jensen, Asbjørn Reenberg og Sebastian Haack fik kun en enkelt kamp i hovedturneringen – tættest på var Reenberg, der tabte 3-4 til Europas nr. 36, belgiske Julien Indeherberg.

Mads Sørensen var, trods nederlagene, positiv over indsatsen:

“Asbjørn spiller stærkt i dag, men det rakte lige præcis ikke til sejr – hans spil hang bedre sammen end længe set, og jeg synes faktisk han havde fortjent at vinde kampen.

Sebastian og Ruben tabte begge til bedre modstandere, og de formåede ikke at løfte deres spil de 10-15% de skulle for at have en chance – Emil gjorde sin pligt, og fik en god sejr”.

EM FOR UNGDOM 2011 | DANSKE RESULTATER
HERRE JUNIOR SINGLE
Viktor Rogic, Montenegro – Emil Madsen: 1-4 (12-10, 1-11, 2-11, 9-11, 10-12)
Lucian Munteanu, Rumænien – Emil Madsen (11-6, 11-4, 11-2, 11-7)

Ruben Jensen – Tomas Mikutis, Litauen: 0-4 (7-11, 8-11, 9-11, 3-11)

Asbjørn Reenberg – Julien Indeherberg, Belgien: 3-4 (11-5, 2-11, 11-7, 7-11, 11-8, 4-11, 9-11)

Sebastian Haack – Ilya Shamin, Rusland: 1-4 (11-6, 4-11, 3-11, 5-11, 11-8, 6-11)

HERRE JUNIOR DOUBLE
Hürtürk/Kahraman, Tyrkiet – Haack/Reenberg: 1-3 (8-11, 11-9, 6-11, 6-11)
Haack/Reenberg – Korycki/Nadolski, Polen: 0-3 (7-11, 4-11, 11-7, 8-11)

Mutti/Pitchford, Italien/England – Jensen/Madsen (6-11, 8-11, 11-9, 7-11)
Jensen/Madsen – Durmaz/Güler, Tyrkiet: 0-3 (7-11, 5-11, 9-11)

DRENGE SINGLE
Claus Skov – Luca Marcato, Italien: 4-1 (7-11, 12-10, 12-10, 11-8, 11-8)
Claus Skov – Andrey Popov, Rusland: 2-4 (11-5, 6-11, 11-9, 9-11, 8-11, 9-11)

Tobias Rasmussen – Hristos Hritonov, Cypern: 4-0 (11-6, 11-5, 11-2, 11-9)
Patrik Vlacuska, Slovakiet – Tobias Rasmussen: 4-2 (11-9, 11-8, 11-6, 8-11, 4-11, 11-6)

Anders Lind – Bogdan Sinkevych, Ukraine: 4-0 (11-8, 11-2, 11-5, 11-3)
Anders Lind – Roberto Perri, Italien: 4-0 (11-6, 11-7, 11-5, 11-6)
Anders Lind – Nándor Ecseki, Ungarn: 2-4 (12-14, 8-11, 9-11, 11-7, 12-10, 7-11)

DRENGE DOUBLE
Costea/Mircea, Rumænien – Akkuzu/Lind, Frankrig/Danmark: 0-3 (8-11, 7-11, 10-12)
Cissa/Terna, Moldova – Akkuzu/Lind, Frankrig/Danmark: 0-3 (10-12, 8-11, 9-11)
Sabjan/Szudi, Ungarn – Akkuzu/Lind, Frankrig/Danmark: 3-1 (11-4, 8-11, 11-5, 11-4)

Perri/Piccolin, Italien – Rasmussen/Skov: 3-1 (11-9, 11-13, 12-10, 11-9)

HERRE JUNIOR SINGLE CONSOLATION
Hamlet Hakobyan, Armenien – Ruben Jensen: 0-3 (6-11, 5-11, 8-11)
Roni Kantola, Finland – Ruben Jensen: 0-3 (9-11, 6-11, 9-11)
Lars Rønneberg, Norge – Ruben Jensen: 0-3 (6-11, 5-11, 9-11)
Ruben Jensen – Andrey Petukhov, Rusland: 2-3 (11-5, 9-11, 11-4, 8-11, 8-11)

– læs mere om EM for Ungdom 2011 via linket…

Forfatter: Henrik Sørensen
Kontaktperson tlf.: 29 62 35 05
Kontaktperson e-mail: mads.sorensen@dbtu.dk