Københavns Bordtennisklub

De københavnske batmænd leverede en stærk præstation, da de i weekenden spillede sig videre fra 2. gruppespil i ETTU-cuppen. Gou Kai, Kasper Sternberg, Christoffer Petersen og Ruben Jensen var de 4 mand som gjorde det for klubben, og alle mand var i løbet af weekenden i aktion. Lodtrækningen til 1/8-finalerne har efterfølgende været noget hård for københavnerne, for det var det spanske mesterhold med He Zhi Wen i spidsen som blev trukket op af hatten. Læs reaktion på lodtrækningen samt detaljeret beskrivelse fra alle weekendens kampe på KBTK’s hjemmeside og på facebook.

 

Optakt 30.09.2011
kamp om de forjættede slutspilspladser…

For første gang i Københavns BTKs korte historie spiller klubben europæisk bordtennis. Et godt mix af ungt og gammelt, talent og stjerne samt en kompetent ledelse har indtil videre bragt os så langt som til 2. gruppespil i Bratislava, og det er nu fårene bliver skilt fra bukkene!

Vi fik på mange måder den optimale start på turen via sejren over Roskilde i tirsdags, så selvtilliden fejler bestemt ikke noget. Med på turen er desuden en masse supportere fra klubben. Hele 7 mand har valgt at tage turen til Slovakiet for at bakke holdet op, så betingelserne for succes er til stede.

I morgen starter vi mod de 2 på papiret dårligste hold. Går alt som vi håber, så er den helt store finale om kvalifikation til 1/8-finaler søndag kl. 10, hvor modstanderne er det lokale hold med Peter Sereda i spidsen.

Inde på Københavns BTKs facebookside kan man (hvis der trykkes ”synes godt om”) se interviews og liveopdateringer fra weekendens kampe.

KBTK spiller i Bratislava 29.10.2011

København BTK spiller den kommende weekend ETTU CUP i Bratislava. KBTK møder SKST Bratislava SVK, Grupo Desportivo dos Toleds POR og NKT Ljubljana SVN. På trods af, at KBTK spiller på udebanen har klubben givet alle mulighed for at følge kampene via Facebook Læs mere her

 

Forfatter: Christoffer ´Stuff`Petersen
Kontaktperson tlf.: 26 84 77 82
Kontaktperson e-mail: sarah.thomsen@dbtu.dk