3.800 spillere – 22.000 kampe

DBTU DBTU DBTU DBTU
STIGA STIGA STIGA STIGA

VM starter mandag i Globen i Stockholm, med 3.800 deltagere og ca. 22.000 kampe på 5 dage.

Vi har 59 danske spillere og 24 ledsagere på plads i Stockholm, med visse forhåbninger om at der også denne gang bliver medaljer til nogle af de danske spillere.

Iblandt os er hele 14 debutanter, som onsdag (fridagen) vil blive behørigt budt velkommen.

De store rækker er H40 og H65 begge med ca. 150 puljer eller 600 spillere i kategorierne. 300 går til Championship og 300 går til Consolation. For at kunne vinde en sådan gigant-række kan man være uheldig og skulle spille 9, ellers 8 kampe for at blive verdensmester.

H85 har 30 deltagere og D85 har 10 deltagere – et godt bevis på at bordtennis er en sport for livet. Ældste spiller er en Øst-europæer på 101 år.

Jens Vestergaard & Jens Erik Linde (Foto: Sisu/MBK)

Akkrediteringen sker lørdag og søndag, mens der spilles indledende puljer i alle rækker i single og double mandag og tirsdag.

KO-kampene spilles torsdag og fredag, mens semifinalerne og finalerne spilles lørdag, og så ved vi hvor mange medaljer der skal med over Øresund.

Det traditionelle Farewell party afholdes fredag aften.

Danskerne bor hovedsageligt på 2 hoteller (begge i Solna), mens enkelte har fundet andre løsninger. Alle har ca. 30 min. transporttid mellem hotel og Globen, så det er overkommeligt.

DBTU vil være til stede fra onsdag for at promovere EM (med Maze og co.) i Herning til Oktober, heri også et veteranstævne – vi glæder os og kan næsten ikke vente.

– læs mere om verdensmesterskaberne via linket herunder…

Forfatter: Jens Erik Linde
Kontaktperson tlf.: 28 45 36 14
Kontaktperson e-mail: linde@sport.dk