BBB-Bordtennis

Inden weekenden lå Team Nørreå suverænt i spidsen af drengedivision vest og København-Brønshøj lå i spidsen af øst kredsen. Men i weekenden slog BBB-drengene til. Først ved at besejre øst kredsens nr. 2 Ølstykke- Slangerup i kvart finalen, i en meget tæt 7-7 match hvor kampen blev vundet at BBB på sætscoren. Samtidigt Slog Hillerød Esbjerg ud i kvartfinalen, og spillede semifinale mod Team Nørreå, som de også vandt.

I semifinalen mødte BBB øst-kredsens vindere København-Brønshøj. Denne kamp blev ligeledes meget spændende og tæt, men det var igen de meget stærkt spillende Bellinge-drenge der slog øst-kredsens nr. 1 København-Brønshøj ud, i en tæt 7-7 match hvor kampen igen blev afgjort på sætscoren. BBB var nu i finalen mod Hillerød.

Søndag blev der spillet bronze kamp mellem København-Brønshøj og Team Nørreå. Her sendte København-Brønshøj midt-jyderne hjem med et nederlag og sikrede sig bronze.

Søndagen bød på et brag af en finalekamp mellem BBB og Hillerød. Finalen blev ikke helt så tæt som kvart og semifinalerne. De første 4 singler viste ingen tegn på en afgørelse, da ikke engang en sætscore ville kunne afgøre kampen efter de første 4 singler. Så hertil var finalen endnu mere lige end de forudgående. Men så slog BBB til. Det top-motiverede og stærkt spillende BBB hold åd sig ind på modstanderen og lage afstand til Hillerød efterhånden som kampene skred frem. Afgørelsen faldt inden kampen var spillet helt færdig. Resultatet af den sidste af de i alt 14 kampe, som også blev vundet af BBB tæller slet ikke med i slutstillingen 8-5 til BBB.

Guldet er hjemme og sæsonen 2012/2012 slutter på toppen af sejers skamlen for BBB’s drengedivisionshold.

BBB’s drengedivisionshold er et samarbejde med OB. Det talentfulde hold består af Lukas Munk, Casper Bonde Rasmussen, Markus Munk samt Mathias Petersen. Mathias Petersen spiller til daglig i OB. I weekendens finaler har holdet haft Nikolaj Ilsøe og Stefano Dam med bag banderne som coaches.

Det bliver således højst overraskende de to hold, der sluttede som nr. 3 i Øst- og Vest divisionen, som mødes i finalen.

For BBB var det første gang i klubbens meget korte levetid, at der blev dannet et drengedivisionshold. I starten af sæsonen var forventningerne kun at skulle deltage, men efterhånden som sæsonen skred frem virkede en top 3 placering i vest kredsen som værende inden for rækkevide.

For nogle år siden vandt BTK Fyn i Juniordivision. For første gang i 25 år har en Fynsk klub vundet guldet i drenge division.

Stemningen i kasserne hallen var på kogepunktet søndag eftermiddag, og jublen var stor da BBB fik hængt guldet om halsen.

 

Forfatter: Jannik Munk
Kontaktperson e-mail: birgergerda@hotmail.com