SommerBordtennis

Et af forårets fokusområder for DBTU´s udviklingsteam, er en kampagne omkring SommerBordtennis. I forbindelse med indsatsen, har DBTU skudt en Facebook-kampagne kampagne i gang, hvor der dystes om flotte bordtennispræmier.

Det findes forskellige måder at arrangere sommerbordtennis på, og da der helt sikkert findes andre kreative måder at træne bordtennis på, kan der, på Facebooksiden, uploades et billede, en god ide eller et videoklip, som viser, hvordan I afholder ommerbordtennis.

Gå ind på siden SommerBordtennis på Facebook og tryk ”synes godt om” og upload et (eller flere) klip fra jeres træning. Her kan følges med i hvordan andre klubber træner om sommeren og det giver samtidig mulighed for at blive inspireret.

Der vil i hele sommerperioden løbende blive opdateret om sommerens aktiviteter rundt omkring i Danmark, og yderligere findes der en oversigt samt information om alle sommerens lejre.

Facebooksiden kan ligeledes bruges til opslag omkring bl.a. klubsamarbejde eller små minilejre i de forskellige klubber. Hvis nogle skulle være interesseret i at spille en venskabskamp kan man slå det op inde på siden og den vej igennem nå ud til en masse bordtennisspillere og -ledere. Vær opmærksom på, at det er muligt at se siden uden at være bruger af Facebook. Der er præmier til de klubber som kommer med den bedste idé eller det bedste opslag.

Mulighederne er mange, og så længe det handler om bordtennis i sommerperioden, så kan alle benytte Facebooksiden!

Præmier.
1.præmie: 2 EM-billetter til finaledagen ved EM i Herning.
2.præmie: En træningsaften i din klub med ungdomslandstræner Mads Sørensen.
3.præmie: En pakke fra BordtennisExperterne med lækkert bordtennisgrej til klubben.

Forfatter: Sarah Thomsen
Kontaktperson tlf.: 22 64 00 78
Kontaktperson e-mail: christoffer.petersen@dbtu.dk