Bordtennis Danmarks nye bestyrelse

Bordtennis Danmarks nye bestyrelse

I weekenden blev Bordtennis Danmarks Årsmøde 2023 afholdt. To bestyrelsesmedlemmer samt formanden var på valg. Formanden, Henrik Vendelbo, ønskede genvalg, mens de to bestyrelsesmedlemmer, Anne Diness og Klaus Dam, ikke ønskede genvalg. Yderligere skulle der vælges 1-2 suppleanter til bestyrelsen, hvor Anders Mølgaard ikke ønskede genvalg.

Der var to kandidater til formandsposten og fem kandidater til de to bestyrelsesposter. Henrik Vendelbo blev genvalgt, som formand. Sune Bøndergaard Røjkjær og Christian Jakobsen blev valgt ind i bestyrelsen i stedet for Klaus Dam og Anne Diness. Til suppleant rollen overtog Lars-Henrik Sloth og Frederik Gjern Sørensen posten fra Anders Mølgaard.

 

Bordtennis Danmarks nye bestyrelse er således:
Henrik Vendelbo, formand
Martin Ljung Christensen, bestyrelsesmedlem
Pia Toelhøj, bestyrelsesmedlem
Sune Bøndergaard Røjkjær, bestyrelsesmedlem
Christian Jakobsen, bestyrelsesmedlem

Lars-Henrik Sloth, suppleant
Frederik Gjern Sørensen, suppleant

STOR TAK til de fratrædende bestyrelsesmedlemmer for samarbejdet! Og til de nye bestyrelsesmedlemmer, så ser administrationen frem til samarbejdet.

 

Udover Bordtennis Danmarks bestyrelse, så var der også valg til Bordtennis Danmarks udvalg; Appeludvalget og Carstensens Legat.

I Appeludvalget ønskede Nick Ilsø ikke genvalg, mens suppleanten Christian H. Hansen ønskede at genopstille til suppleant rollen.
Anne Diness tager Nick Ilsøs plads i Appeludvalget og Christian H. Hansen fortsætter som suppleant.

I Legatudvalget var Vilhelm Wedell-Wedellsborg på valg og ønskede genvalg. Morten Krydsfelt, som er suppleant, var også på valg samt ønskede genvalg. Både Morten og Vilhelm blev genvalgt.

 

STOR TAK til alle de frivillige, som sidder i Bordtennis Danmarks udvalg!

 

Kandidater og resultater

Kandidater til formandsposten:
Henrik Vendelbo
Martin Lundkvist

31 stemmer til Henrik Vendelbo, 12 stemmer til Martin Lundkvist og 5 blanke stemmer. I alt 48 stemmer.

 

Kandidater til bestyrelsen.
Morten Olsen
Lars-Henrik Sloth
Sune Bøndergaard Røjkjær
Christian Jakobsen
Frederik Gjern Sørensen.

45 stemmer til Sune Bøndergaard Røjkjær, 30 stemmer til Christian Jakobsen, 9 stemmer til Lars-Henrik Sloth, 7 stemmer til Frederiks Gjern Sørensen og 5 stemmer til Morten Olsen.
De stemmeberettigede, 48 stemmer, skulle hver især skrive to navne på deres stemmeseddel. Hermed er der 96 stemmer i alt.

 

Kandidater til suppleant rollen:
Lars-Henrik Sloth
Frederik Gjern Sørensen

Begge blev suppleanter, da der i Bordtennis Danmarks love står, at der skal vælges 1-2 suppleanter. Hermed var der ingen valg af suppleanter.