Polish Open

Efter en af årets helt store ungdomsturneringer kommer her en beretning fra en af spillerne. Det er Sofie Egeholt som har været så venlig at dele sine erfaringer og oplevelser med os andre, og det er kommet til udtryk i denne lille historie:

Klar til mere

Som pigespiller var det fedt at deltage ved Polish Open efter en lang sæson, hvor modstanderne har været de samme i næsten alle turneringer.
Det var første gang, at jeg var rigtigt med landsholdet. Jeg føler, at jeg lærte en masse bl.a. ved at se de bedste piger spille og finde ud af, hvad de er bedre til end os i Danmark. Det motiverer mig til at træne endnu mere målrettet i forsøget på at blive lige så god. Jeg fandt også på den hårde måde ud af, at man skal turde spille kampen til ende, da jeg i kvalifikationspuljen tabte med 15-13 i afgørende sæt en pige fra Slovakiet (ifølge min far var hun nr. 101 på verdensranglisten for Cadet Girls i april 2012). Vi var fire i puljen, og da jeg vandt en anden kamp, så var jeg gået videre til hovedturneringen, hvis jeg havde vundet – det gør jeg næste gang. Jeg fik at vide, hvad jeg skal arbejde med i træningslokalet, og i det hele taget var det fedt at være med på holdet ”Danmark”, hvor alle havde det sjovt sammen, heppede på hinanden, spiste sammen og hjalp hinanden, så godt man kunne. Nu gælder det Six-Nations i Holland, men inden afrejsen på torsdag er der lige et par eksamener, der skal klares.
Det bliver sikkert også meget sjovt at være i Holland, når fodboldlandsholdet på lørdag flækker hollænderne ved EM.

Sofie Egeholt Bang

            

Forfatter: Christoffer Petersen
Kontaktperson e-mail: christoffer.petersen@dbtu.dk