Swedish Open

8/6: Alle danskere har nu spillet deres gruppe færdigt, og dagen bød ikke på mange sejre for de unge danskere. Stefanie besejrede Lisa Ryden med 4-3, men da de to andre kampe begge blev tabt, blev det ikke til videre avancement. Alle herrespillerne var alle op imod meget stærk modstand, og selv om der var flotte præstationer fra bl.a. Tobias og Ruben, så blev det ikke til nogle sejre. Alle individuelle resultater kan ses via linket på forsiden.

– Det blev til endnu et klart nederlag til Danmark i holdturneringen, denne gang med 0-3 mod Indien. Ruben, Sebastian og Tobias tabte mod Roy, Ghosh og Saha, og Danmark er dermed færdige i holdturneringen. Senere idag fortsætter den individuelle turnering.

– Swedish Open er i fuld gang, og torsdag bød på en masse spændende kampe i Helsingborg. Dagen startede dog noget anderledes idet Danmarks holdkamp mod Ægypten kl. 9.00 aldrig blev spillet! Ægypten havde meldt fra, men det var der ikke nogen der havde informeret landstræner Mads Sørensen om. I single var alle danskerne i puljespillet, og Emil Madsen, Sebastian Haack og Ruben Jensen vandt alle deres første kamp, mens Tobias Rasmussen, Patrik Stobberup, Claus Jensen og Stefanie Christensen alle måtte forlade bordet som taber. Tobias gjorde en rigtig flot figur mod Sveriges Viktor Görman, men også Claus spillede en godkendt kamp mod Norges bedste juniorspiller.
Om aftenen var det så tid til holdturneringen, og det danske hold skulle op imod Sverige C. Her var Ruben, Claus og Tobias overmatchet, og kampen blev tabt 0-3. Sverige stillede med ANdreas Törnqvist, Victor Brodd og Anthony Tran, og kun Tobias formåede at presse sin modstander. Se alle resultater her.

7/6: På torsdag starter Swedish Open, og syv danskere tager over sundet for at deltage i turneringen, der er en del af Ittfs Euro Africa Circuit. Ruben Jensen, Tobias Rasmussen, Claus Nielsen, Sebastian Haack, Emil Madsen, Patrick Stobberup samt Stefanie Christensen skal repræsentere Danmark, og turneringen indledes med gruppespil hvorfra de to bedste går videre til cup-turneringen. Euro Africa Circuit turneringen har ikke deltagelse af den absolutte top, så det er et meget bredt og homogent felt som stiller til start. Lodtrækningen er allerede kommet og den kan ses her.

Forfatter: Christoffer Petersen
Kontaktperson tlf.: 29 62 35 05
Kontaktperson e-mail: Mads.sorensen@dbtu.dk