DBTU-NYT uge 27

Referatet fra årsmøde
Er underskrevet og offentliggjort
Læs mere her

Uddannelsesweekenden i Brøndby
Vanen tro afholdes der tredje weekend i august uddannelsesweekend i Brøndby. Her vil det være muligt at deltage på enten klubtræner K1, Klubtræner K2 eller Klubtræner K3. Vi har igen valgt at afholde et trænerseminar fredag aften for samtlige interesserede. Trænerseminaret dette år afholdes i STIGA træningscenteret i Brøndby, hvor landstrænerteamet vil vise og fortælle om DBTU’s elitearbejde. Invitationerne er tilgængelige på BordtennisPortalen, hvor det også er muligt at tilmelde sig kurserne.
Læs mere her

Nye retningslinjer for lejre og partnerskabsaftaler
I løbet af foråret, har DBTU´s breddeudvalg i samarbejde med udviklingskonsulenterne, arbejdet på at finde en løsning for, hvordan klubber kan opnå økonomisk og administrativ støtte til afholdelse af bordtennislejre og når partnerskaber indgås med Skoler/SFO´er.
Læs mere her og her

DBTU landsholdspoloer til salg
I DBTU´s webshop, er det nu muligt at købe Stiga landsholdspolo T-Shirts.
Læs mere her

Skyd sommerferien i gang med bat og bold
Skoleferien er i gang og mange voksne har også en sommerferie der nærmer sig. Vi opfordrer til, at battene ikke ligger hele ferien og samler støv.
Læs mere her

BAT – Bordtennis Aldersrelateret Træningskoncept
Gennem den sidste sæson har DBTU’s konsulenter arbejdet på at udvikle et certificeringsforløb for klubber og trænere. Er certificeringsforløbet interessant for din klub er der ansøgningsfrist den 1. september beskrives.
Læs mere her

Uddannelsesweekend i Jylland
DBTU har lavet en aftale med Tjele Efterskole, således at det fremadrettet også er muligt at afholde en fast uddannelsesweekend i Jylland. Planen er at uddannelsesweekenden skal afholdes første hele weekenden i september – så derfor sæt kryds i kalenderen den 1-2. september, hvis du har lyst til at deltage på enten Klubtræner K1, Klubtræner K2 eller Klubtræner K3. Derudover byder weekenden på et trænerseminar om idrætspsykologi.
Læs mere her.

EM-plakaten er klar
På søndag er der 100 dage til EM 2012 serves i gang i Herning. Plakaten er blevet trykt – og bliver sendt til alle DBTU-klubber primo august, så I kan begynde at planlægge klubture til EM i Herning.
Læs mere her

Brøndby Grand Prix
Er nu fastsat, og afholdes den 6. – 7. april 2012.

Planlægning af kursusudbud 2012/13
DBTU’s uddannelsesansvarlige sidder pt. og er i gang med at planlægge uddannelsesudbuddet for 2012/13. Har din klub nogle særlige ønsker, eller har I mulighed for at stille faciliteter til rådighed for et trænerkursus, så henvend jer til udviklingskonsulent Annette Westermann på annette.westermann@dbtu.dk

Stævner
Ama’r Open, 1. – 2. september 2012, Amager Bordtennisklub