DBTU-NYT uge 37

Inspiration til klub samarbejder
Der findes mange forskellige opgaver og aktiviteter, som klubber kan samarbejde om – og mange forskellige måder, man kan gøre det på. Som inspiration til dig, din klub og dit lokalområde bringer vi en artikelserie om klubsamarbejder.
Læs mere her

Vær med til at gøre DBTU´s kalender (endnu) bedre
I forbindelse med opdateringen af DBTU’s Kalender vil vi gerne have div. klubarrangementer lagt ind – det være sig stævner, træningslejre/bordtennisskoler, m.v.
Læs mere her

Danske spillere om Boxen
De danske spillere var i forbindelse med landskampen mod Estland tirsdag den 4. september en tur forbi Messecenter Herning og se faciliteterne til EM, der begynder om kun 6 uger.
Læs mere her

Uddannelse for trænere og ledere
Alle klubber har modtaget en oversigt over DBTU’s uddannelsesudbud for 2012/2013 – oversigten er ikke et statisk dokument, da DBTU udbyder kurser efter ønsker og behov. Her vil I blandt andet kunne se, at september måned byder på et Klubtræner K2 i Kerteminde og et dommerkursus på Tjele Efterskole, mens der i starten af oktober udbydes både et lege- og et kinatrænings kursus i Sjørring. Sjælland kan også være med – pt. arbejdes der på at finde en weekend, hvor der kan udbydes Klubtræner K3, mens det ligger helt fast at Ejby åbner dørene for et Klubtræner K1 den 18. november.
Læs mere her

Spil på samme underlag som europamestrene
Vil din klub have fingrene i EM gulvbelægningen, som kun er blevet brugt én gang og kun af Europas bordtennisstjerner, så se det enestående tilbud fra Unisport.
Læs mere her

EM billetsalg; husk klubkonkurrencen
De danske spillere ved efterårets EM på hjemmebane i Herning til oktober får brug for støtte og opbakning fra alle danske bordtennisfans. Dansk BordTennis Union håber at mange klubber arrangerer klubture til EM, hvor der er garanti for spektakulær bordtennis i de flotte rammer i Jyske Bank Boxen.
Læs mere her

Stævner
SISU/MBK Grand Prix Aarhus Open 2012, SISU/MBK, 13. – 14. oktober 2012
My Planet Sport Cup, BTK Midtjylland, 22. – 23. september 2012
CPH Adidas International Grand Prix, Brønshøj Bordtennis og Københavns BTK, 22. – 23. september 2012
Faaborg Open, Faaborg Bordtennisklub, 3. – 4. november 2012
Færgen Cup, Hasle IF, 24. – 25. november 2012

Se stævneoversigt her