STIGA-divisionen skudt igang

Så blev STIGA-divisionen endelig skudt i gang, og det var med en overraskelse allerede i første runde.

Vestegnen formåede at besejre Vedbæk med 5-4, og det var klubbens svenske spillere som gik forrest. Vestegnens Simon Nilsson overraskede ved at besejre Christian ”Bønne” Kongsgaard i første kamp, og da Viktor Frederiksson inden pausen formår at slå Mie Skov, så er stillingen 2-2.
Forinden havde Martin Monrad og Claus Rasmussen vundet mod henholdsvis Anders Persson og Jesper Dahl.

Derefter var det Vedbæk der tog teten. Monrad og ”Bønne” vinder begge 3-0, men Persson og Frederiksson tog herefter kontrol over kampen. Først vinder de begge deres kamp i 2. kryds med 3-1 og i den afgørende double formår de at holde Monrad/”Bønne” fra fadet og vinder den med 3-2.
Stærkt gjort af Vestegnen, og klubben kan måske blive en joker mod flere af de andre hold…!?

De fleste andre kampe gik som de fleste nok havde forventet. Her et par enkelte overskrifter:

– Nørreås Huang vandt alle sine kampe. Først mod Arvidsson og Mattiasson fra Næstved, og siden hen mod Tugwell og Bentsen, hvor kun sidstnævnte formåede at vinde sæt.

– Carsten Egeholt gjorde comeback i den bedste danske række efter nogle år i Holland. Det blev til nederlag mod Engblom, Bentsen og i en drabelig dyst mod Tugwell blev det til et 2-3 nederlag.

– Roskildes Claus Skov viste gode takter fra start. Først bliver han matchvinder mod Nørreå ved at besejre Nichlas Middelhede ved 4-3, og i TV-kampen mandag aften vandt han over OB’s Anders Holm med 3-0. Flot start af den danske junior, der om en måneds tid skal spille EM for Danmark.

– Mie Skov fik debut i den STIGA-divisionen, og det blev til to nederlag mod to svenskere.

– Roskildes nye spiller, Jesus Cantero, har 3 sejre i 3 kampe. Den stærke spanier bliver en hård nød at knække for de andre spillere i 2. parkryds.

– I TV-kampen mandag aften fik Roskilde deres revanche. OB slog højst overraskende Roskilde ud i sidste års semifinale, men denne gang blev der ikke vist nåde. 5-0 til Roskilde, og sejren var aldrig i fare.

– Drengespilleren Anders Lind fik debut i søndagens kamp mod Virum, og det fejrede han med en sejr over Steffen Aagesen. Kampen blev vundet 3-1 og KBTK vandt 5-0.

 

KBTK og Roskilde har ganske som forventet lagt sig i spidsen, og mon ikke det bliver et opgør mellem de to klubber. Det troede alle dog også i sidste sæson, og der gik det som bekendt ganske anderledes.

Her er hvad klubberne selv skriver om første runde:

Søhøjlandet

KVIK Næstved

Nørreå

Vedbæk

Den næste TV kamp er allerede på mandag d. 24. september. Her skal Vedbæk og Mie Skov op imod de forsvarende danske mestre fra KBTK. Fik man ikke set kampen i går mellem Roskilde og OB, så kan man gense den her.

Forfatter: Christoffer Petersen
Kontaktperson tlf.: 22 64 00 78
Kontaktperson e-mail: christoffer.petersen@dbtu.dk