Lær noget

Til EM er der en lang række sideevents for alle tilskuere og frivillige. Der er indrettet en Fan Zone, hvor alle børn og voksne kan få malet flag i ansigtet, dekorere bolde, spille Wii, prøve en bordtennisrobot eller slå et slag ved de opstillede bordtennisborde.

Fredag den 19. oktober byder en landsholdsspiller velkommen til henholdsvis spotkursus i serv/serveretur og optakt til Michael Mazes førsterundekamp.

Til spotkurset er det muligt at lure idéer, tips og tricks af og dermed forbedre sin serv og retur. Sportkurset i serv/retur foregår kl. 15.00 – 16.00 i Fan Zone.

Du kan være med, når interesserede tilskuere bliver guidet gennem Mazes kamp i første runde, hvor taktikken fremlægges og diskuteres. Efter at have set kampen sammen, samles gruppen igen, til en evaluering af kampen. Optakten foregår kl. ca. 11.00. Dette afhænger af dagens kampprogram og vil blive annonceret ligesom mødestedet oplyses på dagen.

Det er gratis at deltage i begge arrangementer – samt alle øvrige sideevents. Alle skal blot møde op på de annoncerede tidspunkter og steder. Se det samlede program over sideevents her.

Forfatter: Sarah Thomsen
Kontaktperson tlf.: 26 84 77 82
Kontaktperson e-mail: sarah.thomsen@dbtu.dk