Næstved – Vestegnen

Se STIGA Divisionen LIVE hver mandag kl. 19:00

Kampen igår blev desværre ikke sendt til normal tid, da det ikke var muligt at få etableret en tilstrækkelig god internetforbindelse i hallen. Kampen blev derfor optaget og vil blive vist på KanalSport kl. 10.00, 14.00 og 20.30.

Nedenfor følger et referat af kampen:

Vestegnen kom rigtig fint fra start i gårsdagens opgør, og ved pausen var stillingen 2-2. Viktor Frederiksson havde noget overraskende besejret næstveds bedste kort, Simon Arvidson, og da Gustaf Ericson samtidig kunne slå Idowu Saheed, så var kampen helt lige. Efter pausen tog rækkens nr. 3 dog styringen, og med tre sejre i træk gjorde Næstved det til 5-2.

Her er hvad Næstved selv skriver om kampen.

Stillingen er efter mandagskampen stadig uændret, men Næstved er nu bare fire points fra KBTK på 2. pladsen – dog med flere spillede kampe. På toplisten er det ikke overraskende de to førerhold, Roskilde og KBTK som dominerer, men Næstveds Simon Arvidson ligger nr. 4 med 17 sejre i 25 kampe! Listen toppes af Huang Hou Yu, som indtil videre bare har tabt to kampe (Christian Kongsgaard og Omar Assar). Bedste spiller i 2.kryds af KBTKs Tobias Lau, som bare har tabt én enkelt kamp (Finn Tugwell).

Rød linje

Efter sidste uges manglende TV-kamp er KanalSport nu tilbage med LIVE bordtennis. Kampen står mellem Næstved og Vestegnen og hjemmeholdet må påtage sig en ganske klar favoritrolle. Næstved ligger i øjeblikket på 3.pladsen, kun overgået af Roskilde og København. Vestegnen ligger til sammenligning kun lige akkurat over stregen, og da de samtidig tabte klart 0-5 til dagens modstander, så ligner det unægtelig en svær kamp for holdet fra vestegnen.

Holdopstillingerne er netop afleveret, og de ser således ud:

KVIK Næstved: Simon Arvidsson, Idowu Saheed, Viktor Görman og Andreas Engblom.

Vestegnen: Gustaf Ericson, Viktor Frederiksson, Jesper Dahl og Simon Nilsson.

Kampen spilles kl. 19.00 og der vil være optakt fra kl. 18.45.

I STIGA-division sektionen er det muligt at se stilling, topliste og kampprogram. Der er ligeledes henvisning til de forskellige klubbers facebooksider.

Danske Spil vil i løbet af eftermiddagen være ude med spil på kamp(ene), og under kampen vil det ligeledes være muligt at spille LIVE på de transmitterede kampe.

 

Forfatter: Christoffer Petersen
Kontaktperson e-mail: gitte.hvid@dbtu.dk