Spændende weekend

Mandag tog Virum imod Vestegnen, og selv om kampen desværre ikke blev vist på KanalSport pga. transmissionslinjen ikke kunne etableres, så blev kampen spillet alligevel. Virum og Istvan Moldovan var på dagen for gode, og hjemmeholdet vandt ganske sikkert med 5-2. Norske Istvan og Henrik Vendelbo tegnede sig for 4 af de 5 sejre, og da Sourav Saha kunne besejre svenske Anders Persson, så var sejren i hus. Resultatet gør, at Virum nu er lige over stregen på bekostning af netop Vestegnen, som nu ligger i den tunge ende. Roskilde og KBTK kører deres eget løb i toppen af rækken. Her er hvad Virum skriver om kampen.

Toplisten domineres af Roskilde og KBTK. Fem af de første seks pladser er spillere fra de to klubber, og kun kinesiske Huang kiler sig ind i toppen med Bentsen, Kosiba, Assar, Tugwell og Cantero. Endnu er der stadig to spillere som er ubesejret. Den ene er KBTKs Kosiba (9 af 9) og den anden er Roskildes Fan Gao (3 af 3).

Hos herrerne var der fem kampe på programmet i weekenden, og det bød på et par spændende opgør. Lørdag var OB på besøg i Nørreå, og her viste Huang fra hjemmeholdet sig endnu engang som en af ligaens bedste spillere. Med sejre over Morten Hyrup og Andy Pereira var han, samme med Carsten Egeholt, stærkt medvirkende til det der endte med at blive en sejr. Egeholt bidrog også med to singlesejre, og begge var af den tætte slags. Først 3-2 over svenske Anders Holm og siden 3-2 over ligeledes svenske Jesper Hedlund. Hverken Erik Åhman eller Nichlas Middelhede kom på tavlen, og kampen skulle derfor ud i en afgørende double. Her var Huang/Åhman skarpest og vandt 3-1 over Hyrup/Andy.

Om søndagen var Nørreå endnu engang involveret i en spændende kamp, og denne gang var det mod Vedbæk, som havde Mie Skov med i 2. kryds. Ved pausen er det 3-1 til jyderne efter sejr til Huang, Åhman og Middelhede. Vedbæks Christian Kongsgaard sørgede for lidt spænding via sin sejr på 3-2 over Egeholt. Efter pausen skete der dog en hel del som ikke er sket før i årets turnering. Først taber Huang sin første kamp til Kongsgaard, og herefter vinder Mie, efter at have været tæt på nogle gange, sin første kamp i herrernes række. 3-2 blev sejren over Nichlas Middelhede, og det var til og med den afgørende kamp der gjorde, at Vedbæk kunne rejse fra Jylland med alle 3 points.

KBTK spille to kampe og vandt 5-1 over KVIK Næstved og 5-0 over Søhøjlandet, og Roskilde vandt ligeledes over Søhøjlandet, dog med 5-1.
I damernes række var der lagt op til et spændende topopgør mellem OB og KBTK, men københavnerne viste sig at være for stærke. Charlotte Polk besejrede Tina Jørgensen med 3-1, men det var også alt fynboerne vandt. 6-1 blev facit til KBTK, og det er svært at se hvem der skal forhindre klubben i at styre sikkert mod et nyt dansk mesterskab.

KØBENHAVNS BTK - DANSKE MESTRE 2011/12

Stillinger, topliste og kampprogram kan ses på BordtennisPortalen.

Aftenens LIVE-kamp fra KanalSport er et rigtigt bundgys. Kampen skulle, som normalt, have været vist på KanalSport, men det bliver ikke tilfældet i aften. Kanal Sport sender alligevel ikke fra Stiga Divisionen i aften, når Virum og Vestegnen mødes. Transmissionslinjen fra hallen er ikke blevet klar i tide, så Kanal Sport kan ikke transmittere signalet ud til hele landet. Vi ærgrer os over den manglende linje, men glæder os til at sende fra Stiga Divisionen i næste uge når OB og Vedbæk mødes i Odense. Kampen spilles stadigvæk.

Virum møder Vestegnen, og det er nummer 9 mod nummer 7. Hjemmeholdet er endnu uden sejr, men har i årets tre første kampe også mødt både Roskilde og KBTK. Vestegnen fik tidligt i sæsonen en flot sejr over Vedbæk på 5-4. Efterfølgende er det dog ikke blevet til flere sejre, men klubben har, præcis som Virum, allerede haft fornøjelsen af både Roskilde og KBTK. Virum kan med en sejr forlade sidstepladsen og komme over ”stregen”, mens Vestegnen kan ligge en smule afstand til bunden hvis de kan trække sig sejrrigt ud af aftenens opgør.

De to klubbers forventede holdopstillinger:

Vestegnen: Anders Persson, Viktor Fredriksson, Simon Nilsson og Jesper Dahl. Sebastian Haack har spillet i denne sæson, så måske han bliver aktuel til aftenens opgør.

Virum: Istvan Moldovan, Sourav Saha, Henrik Vendelbo og David Hindersson.

Kampen spilles kl. 19.00 i Virumhallen.

Se STIGA Divisionen LIVE hver mandag kl. 19:00

Forfatter: Christoffer Petersen
Kontaktperson e-mail: christoffer.petersen@dbtu.dk