Succesfuld søndag

Søndag stod i uddannelsens tegn! Først med et legekursus og efterfølgende med et kinakursus.

Syv kursister deltog på legekurset, og her blev der gennemgået diverse lege med bat og bold, men også med forskellige andre rekvisitter. Legen er en vigtig del af spillet, især når man har med de yngste aldersgrupper at gøre, og alle kursisterne fik materiale og lidt inspiration med hjem til den daglige træning.

Efter en velfortjent frokost kom yderligere nogle kursister til samt ti ”kaniner”. Hver kursist havde mulig for at tage en spiller med fra sin klub som kunne agere kanin. Det var gjort ud fra devisen, at trænerne ikke kan/vil kunne holde til at skulle stå på begge sider af bordet i løbet af de 4 timer som kurset varer.

Alle aspekter inden for den populære træningsmetode blev vendt, og selv om 4 timer ikke rykker alverden, så fik alle prøvet de forskellige måder at ”køre” på. Kinatræning tager en masse timer at perfektionere, men som udgangspunkt er det svært at gøre forkert! Ret hurtigt vil man opbygge en feeling og en fornemmelse mht. hvordan bolden skal sendes af sted, og så kommer det helt automatisk.

Rammerne i Sjørring Idræts- og Kulturcenter var helt optimale til et sådan arrangement, og alle aktive, kursister og kaniner, havde en sjov og udbytterig søndag.

Forfatter: Christoffer Petersen
Kontaktperson e-mail: annette.westermann@dbtu.dk