Int. stævne for alle

Ribe BTK afvikler sit store internationale stævne den 5. og 6. januar 2013.
De danske kvindelige spillere, vil få masser af god international modstand

Ribe Bordtennisklub har igennem rigtig mange år afviklet Kvickly Cup bordtennisstævnet, og i 2013
afvikler klubben endnu engang et af Danmarks største bordtennis stævner i Ribe fritidscenter. Den 5. og 6. januar 2013 forventer Ribe Bordtennisklub at være vært for ikke mindre end ca. 520 spillere som tilsammen vil spille ca. 2.800 kampe. Ribe Fritidscenter er perfekte rammer med 4 haller under samme tag til at afvikle de mange kampe.
Der forventes at der som sædvanligt kommer ca. 150 tyske spillere, som repræsenterer en stor del af de nordtyske klubber. Det er mange års Ribe stævne succes, som gør at Ribe kan trække så mange tyske som danske spillere på alle niveauer, lige fra den yngste uerfarne pusling til den meget erfarne ligaspiller. Stævnet har altid været godt repræsenteret på herresiden. Nu skal vi altså have pigerne med også.
Vi ser desværre kun, nogle af de bedste kvindelige spillere til Grand prix stævnerne. Når man spørger, hvorfor pigerne ikke kommer til de lokale stævner, så er svaret at der er for få tilmeldte, og modstanden for lille. I Ribe kommer der mange dygtige kvindelige tyske spillere, som vore danske piger vil få rigelig med modstand mod. Ribe BTK tilbyder rækker lige fra pige pusling til Dame elite. Faktisk hele 13 forskellige kvindelige singlerækker og 10 double rækker. Så lad os sammen udvide og udvikle Ribe stævnet til Danmarks bedste stævne – også for pigerne.
Vi glæder os til at se jer alle. Veteran. Pige som dreng. Dame som mand. Der er plads til jer alle.

Læs invitationen her.

 
(Foto: Ribe BTK, Ribe Stævne 2011)

Forfatter: Sarah Thomsen
Kontaktperson tlf.: 20 69 98 70
Kontaktperson e-mail: bh@traelasten.dk