Michael og resten af verden

Michael Maze var i prominent selskab da han i weekenden deltog i Kina mod resten af verden i Shanghai i Kina. Sammen med Timo Boll og Dimitrij Ovtcharov udgjorde han resten af verden, men det rent europæiske hold tabte 0-4 ti Xu Xin , Ma Lin og Wang Liqin.

Der blev spillet en double og tre singler og verdensholdet kunne bestemme doublernes sammensætning og hvem de enkelte skulle møde. Det hjalp desværre ikke meget.

Førstedagen var Michael Maze coach for d to tyskere, der spillde double ligesom Timo Boll spillede single. Efter førstedagen 0-2 efter to nederlag 1-3. Maze startede søndagen med et 1-3 nederlag til Xu Xin, verdens nummer tre. Maze tabte 4-11 11-9 5-11 9-11. Maze spillede et par af turneringens bedste dueller, men havde for mange nemme fejl mod den lynhurtige kineser.

Arrangørerne have arrangeret fælles dress til verdensholdet, men kendte åbenbart ikke helt størrelserne på spillerne. Maze havde således fået en trøje i størrelsen 5x. Men nu bev der jo spillet i Kina , så påklædningen blev fixet i løbet af no time.

Kampen blev vist direkte på kinesisk tv og i store dele af Asien. Der var 99. 000 dollars i prispenge.

Forfatter: Arne Madsen
Kontaktperson tlf.: 40 25 49 97