Nørreå og Virum

Se STIGA Divisionen LIVE hver mandag kl. 19:00

– Hjemmeholdet var alt andet end gæstfri da Virum i går aftes blev sendt hjem med en ordentlig sæk på 5-0. Virum formåede bare at hive to sæt til sig… Virum stillede op i en noget anderledes forfatning end det har været tilfældet i de sidste par kampe og var bl.a. uden stærke Istvan Moldovan.

– Kl. 19.00 i aften tager Nørreå på hjemmebane imod Virum. Det er rækkens nr. 5 mod nr. 7, og det er samtidig en dyst hvor begge mandkskaber for alvor kan rykke i tabellen. Nørreå kan bide sig fast i toppen af rækken, mens Virum med en sejr for alvor vil komme væk fra “stregen”.

Nørreå råder i Huang over en af STIGAdivisionens bedste spillere. 13 sejre i 14 kampe i 1.kryds taler sit tydelige sprog, og forhåbentlig og formentlig får vi ham at se i aftens kamp. Ud over Huang er Nørreås forventede startopstilling: Carsten Egeholt, Erik Åhman og Nichlas Middelhede.

Virum har været godt kørende på det sidste, og specielt Istvan Moldovan i 1. kryds og Henrik Vendelbo i 2. kryds har bidraget med mange sejre. Interessant om de kan gøre det i aften, hvor de helt sikkert vil blive presset til at yde deres bedste.

Kampen vises kl. 19.00 med optakt fra kl. 18.30.

Senere idag – og under kampen – kan man via danskespil.dk finde odds på kampene.

Stilling, kampprogram samt topliste kan findes i STIGAdivision sektionen. 

Forfatter: Christoffer Petersen
Kontaktperson e-mail: annette.westermann@dbtu.dk