Så er det tid

Så er det tid igen – vi nu gået ind i julemåneden og snart påbegyndes et nyt år. Det betyder, at det er ved at være tid til at gøre status for 2012 også over medlemmer af bordtennisklubber landet over. Det er der som sådan ikke noget nyt i – og så alligevel.

Danmarks Idræts-Forbund (DIF), DGI og Dansk Firmaidræts Forbund er gået sammen omkring medlemsregistrering af idrætsaktiviteter og har i fællesskab oprettet Centralt ForeningsRegister (CFR), hvilket for klubberne betyder, at der kun skal registreres medlemmer et sted. Alle klubber skal registrere alle aktive medlemmer, der har været indmeldt i løbet af 2012. Alle medlemmer der har betalt minimum tre måneders kontingent i løbet af kalenderåret 2012, skal optælles og registreres – altså også de medlemmer, der ved udgangen af året ikke længere er aktive medlemmer af klubben. Centralt ForeningsRegister findes her og der findes en videoguide til registreringen via dette link.

Registreringsperioden løber fra den 1. december 2012 til den 31. januar 2013 og derved er det allerede nu muligt for klubberne at registrere medlemmerne. Medlemsregistreringen er et meget vigtigt parameter for DBTU, ikke alene har det indflydelse på, hvor stor en del af tips- og lottomidlerne bordtennissporten tildeles i forhold til de øvrige idrætsgrene, men medlemstallet bruges også til at vurdere, hvor mange der kan benytter de fantastiske tilbud og aktiviteter som udbydes af såvel klubberne, lokalunioner og DBTU.

Klubberne (formand og kasserer) har via mail fået tilsendt et CFR-nummer og en adgangskode fra DIF, som skal benyttes ved registreringen. Du kan læse medlemsregistreringesbrevet, der er sendt ud til klubberne via følgende link: Information til foreningerne.

Rigtig god fornøjelse med registreringen – vi ser frem til at modtage jeres medlemstal og når I nu har klubmedlemslisterne fremme, så vil vi benytte lejligheden til, at gøre opmærksom på den landsdækkende klubanonyme frafaldsanalyse som DBTU påbegynder i det nye år. Udbyttet af frafaldsanslyse er nemlig afhængig af jeres bidrag, hvis analysen skal resultere i konkrete redskaber til at fastholde flere i bordtennissporten. Læs mere om frafaldsanalysen her.

Forfatter: Annette Westermann
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 17
Kontaktperson e-mail: annette.westermann@dbtu.dk