Medlemstal

Registreringsperioden for medlemstal er nu på sit højeste. 74 klubber under DBTU har registreret – de klubber der har registreret er fordelt på 34 klubber fra JBTU, 33 ØBTU klubber, 7 FBTU klubber mens ingen klubber fra BBTU’s område har registreret endnu.

De klubber der allerede har registreret medlemmerne for 2012 har fundet ud af, at registreringen er ændret så medlemstallet uanset klubbens tilhørsforhold kun registreres et sted. Denne ændring gør det nemmere for klubber med dobbeltmedlemsskab (DGI/DBTU; DBTU/KFUM; DBTU/DHIF) at registrere medlemmerne ligesom flerstrengede foreninger med flere aktiviteter nu kan registrere samtlige idrætsgrene på en side. 

Registreringen af et korrekt medlemstal er yderst vigtigt for DBTU ikke alene vurderes forbundets udviklingsprojekt i forhold til målsætningen for medlemstallet, men også bordtennissportens andel af tips- og lottotallene tildeles på baggrund af medlemstallet. I den forbindelse skal det igen nævnes at medlemsgebyret til både lokalunion og DBTU er fjernet og derfor får det registrerede medlemstal ikke økonomisk indflydelse på klubbernes udgifter til medlemsskabet af hverken lokalunioner eller DBTU. 

      

Forfatter: Annette Westermann
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 17
Kontaktperson e-mail: annette.westermann@dbtu.dk