Vinterlejre

Københavns BTK arrangerer i samarbejde med adidas en minitræningslejr i skolernes vinterferie i uge 7. Lejren henvender sig til børn og unge.

Christoffer ”Stuff” Petersen står for træningen. Han har stor erfaring både som elitespiller og træner på højeste niveau.

Der er bordtennis på programmet ca. 5 timer om dagen. Derudover vil der være fodbold og andet boldspil. Christoffer vil sørge for målrettede øvelser, kinatræning og god sparring til alle uanset alder og niveau.

Lejren afvikles uden overnatning, og træningen finder sted fra morgen til sen eftermiddag fra mandag til torsdag i Remisen – Blegdamsvej 132, 2100 København Ø. Læs invitationen til lejren her.  

Rød linje

DBTU og Team Nørreå bordtennis afholder træningslejr i uge 7 på Tjele Efterskole. Der er plads til alle på træningslejren. Selvom du lige er begyndt, har spillet 1 år, eller i flere år er der plads til dig! Vores trænere er erfarne og laver træning som passer til dig. Du finder invitationen til lejren her.

Der er 3 muligheder for at tilmelde sig.
Man kan være med fra mandag den 11. februar til fredag den 15. februar.
Man kan være med fra mandag den 11. februar til onsdag den 13. februar.
Man kan være med fra onsdag den 13. februar til fredag den 15. februar.

Der er allerede mere end 40 spillere tilmeldt og især mandag til onsdags lejren er ved at være fyldt. Så vil du være sikker på en plads, skal du snarest tilmelde dig.

Læs mere under events på  Team Nørreås hjemmeside eller ved at kontakte Tommy på Tommyj@sport.dk eller 22 32 14 47

Bemærk også at datoerne for sommerlejrene allerede er fastsat. Også her kan du læse mere og sikre dig en plads ved at se og tilmelde dig under events.


(Foto: Team Nørreå) 

Forfatter: Sarah Thomsen
Kontaktperson tlf.: 22 32 14 47
Kontaktperson e-mail: Tommyj@sport.dk