Bestyrelsen ændrer

Administrationen har modtaget nedenstående skrivelse fra DBTU’s bestyrelse:

30. januar 2013

Til DBTU’s klubber.

Der har i de sidste par år været en del kritik af, at nogle af klubberne efter betaling af tilmeldingsgebyret for deltagelse i DT har modtaget yderligere en regning for kørselsudligning.

DBTU valgte for nogle år siden at fjerne kørselsudligningen og nedsætte holdgebyret væsentligt. Efterfølgende ønskede et stort antal DT-klubber at bevare en solidarisk kørselsudligning og lade DBTU administrere denne.

Det, at det er klubbernes egen ordning har ikke ændret på, at der har været kritik af den ”ekstra” betaling, som nogle klubber har betalt.

I DBTU har vi fuld forståelse for den usikkerhed, det giver for klubbens kasserer, når man pludselig skal af med yderligere et ukendt beløb for deltagelsen i DT. Dette kan gøre det svært at lægge et præcist budget for deltagelsen.

Vi har derfor i DBTU valgt, at systemet vil blive ændret fra den kommende sæson således, at gebyret for deltagelse i DT vil blive hævet. Deltagelse i DT Senior vil fremover koste 6.000 kr. og deltagelse i DT Ungdom vil fremover koste 2.500 kr.
Til gengæld vil der ikke være klubber, der bliver opkrævet yderligere penge og alle vil få penge tilbage som rejsetilskud. Klubber, der skal rejse over store afstande, vil modtage et stort beløb retur, mens klubber, der mest har korte ture, vil modtage et mindre beløb.

Der vil ikke blive ændret i principperne for rejseudligningen, og der vil heller ikke blive ændret i beregningsmetoden. Ændringen betyder blot, at ingen klubber skal af med endnu et beløb efter betaling af deltagelsesgebyret.
Dette skulle gerne gøre budgetteringen lettere for klubberne.
DBTU’s bestyrelse ønsker fortsat, at omkostningerne ved deltagelse i DT skal deles ligeligt imellem klubberne, så deltagelsen koster det samme – uanset, om man kommer fra København, Skagen eller Rønne. Rejseudligningsordningen ønskes derfor fastholdt.

Med venlig hilsen
Dansk BordTennis Union

Bestyrelsen

Forfatter: Bestyrelsen
Kontaktperson tlf.: 61 79 35 96
Kontaktperson e-mail: akselbeckmann@mac.com