En efterlysning

I efteråret 2012 lancerede DBTU, som en del af Udviklingsprojektet, en dusør-kampagne, hvor klubberne kan modtage en dusør for at give DBTU et tip, som fører til en ny klub i forbundet.

Dags dato, cirka to måneder senere, har vi i DBTU netop modtaget endnu en klubindmeldelse, som er den fjerde i rækken, der er modtaget på baggrund af kampagnen.

”Vi er rigtige glade for, at vores klubber og frivillige har taget idéen med dusøren til sig, og er opmærksomme på, at de nogle gange har et kendskab til bordtennis i nærmiljøet, som vi i udviklingsteamet ikke har. Deres tip er guld værd for forbundet, og vi er glade for, at kampagnen bærer frugt,” fortæller Annette Westermann, projektleder på Udviklingsprojektet.

DBTU’s Udviklingsteam, bestående af Annette Westermann, Christoffer ’Stuff’ Petersen og Sarah Thomsen, hører fortsat gerne fra landes bordtennisfolk. Så har du en dusørjæger gemt i dig, og har du et tip om et sted i landet, hvor der spilles bordtennis udenfor DBTU regi, er du måske den næste der får en dusør til klubben.

Se efterlysningen her.

Klubber der er indmeldt på baggrund af kampagnen:
Rødding U og IF
Rolfsted IF
Sejs Svejbæk IF
HBTK 97

Forfatter: Sarah Thomsen
Kontaktperson tlf.: 26 84 77 82
Kontaktperson e-mail: sarah.thomsen@dbtu.dk