Vedbæk – Roskilde

KanalSport_big

Martin Monrad var kampens store overraskelse, da Vedbæk slog Roskilde i mandagskampen. Med sejre over både Fan Gao (3-2) og ikke mindst Allan Bentsen (3-1) viste Monrad vejen for et Vedbækmandskab, som også havde Mie Skov i strålende spillehumør. Mie besejrede Claus Schou (3-2 efter matchbold til Claus), men mere imponerende formåede hun at presse Finn Tugwell til et afgørende sæt.

I doublen var Vedbæk nødt til at eksperimentere en smule, da Christian “Bønne” Kongsgaard måtte trække sig med skade inden kampen mod Fan Gao. Valget faldt på Claus Rasmussen og Mie Skov, men det viste sig, at også Roskilde havde blandet kortene. Den normalt så gode double med Allan Bentsen og Finn Tugwell blev splittet op, og Fan Gao fik muligheden, sammen med Finn Tugwell, for at sikre sejren til Roskilde. Claus/Mie var dog de stærkeste og vandt 3-1 og dermed holdkampen med 5-4.

 

Kampens højdepunkt var opgøret mellem Christian Kongsgaard og Allan Bentsen. Lange, flotte slagudvekslinger fra start til slut, og Kongsgaard formåede til sidst at vinde efter begge spillere havde haft adskillige matchbolde.

Roskilde er med det ene point nu sikre på at vinde grundspillet. Se stillingen her.

Se alle enkeltresultater fra holdkampen her.

KanalSports hjemmeside er der mulighed for at se reaktioner og kommentarer fra kampen.

Rød linje

I aftenens kamp på Kanal Sport byder Vedbæk velkommen til Roskilde i Stigadivisionen. Roskilde er Stigadivisionens suveræne førerhold, så det bliver en svær opgave for Vedbæk. Omvendt gav Vedbæk Roskilde kamp til stregen i den første kamp, som efter et mindre drama endte 5-4 i Roskildes favør. Derfor håber vi, at vi kan se frem til en spændende kamp i Stigadivisionen.

 

Følg kampen live på Kanal Sport kl. 18.45.

 

Holdene stiller op som følger:

Vedbæk: Christian Kongsgaard, Claus Rasmussen, Martin Monrad og Mie Skov

 

Roskilde: Allan Bentsen, Claus Schou Nielsen, Fan Gao og Finn Tugwell

Stigadiv Roskilde

 

Danske spil tips

Forfatter: Christoffer Petersen
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 12
Kontaktperson e-mail: gitte.hvid@dbtu.dk