0-3 på en time!

EM FOR UNGDOM 2007 BUTTERFLY FTZ ETTU

Danmarks DJ’s tabte den sidste puljekamp – det blev 0-3 mod Schweiz efter en skuffende præstation, hvor de for første gang i turneringen måtte forlade bordet som tabere.

Izabell Nørlem blev “førstedame”, da hun som den eneste vandt et sæt – Kimmie Sørensen og Pernille Agerholm tabte begge deres single med 0-3, og Pernille fik dermed sit første UEM 2007-nederlag

Coach Dana Bentsen havde følgende kommetarer til nederlaget – og til DJ’s præstation hidtil i turneringen:

“Det var en overraskende dårlig præstation, men sådan er bordtennis – spillerne var nervøse over at spille puljefinale, og var bange for at spille og vinde”, sagde en skuffet, men alligevel optimistisk coach efter kampen:

“Vi har spillet godt hernede, så vi skal finde den gode indstilling og det gode spil frem igen – så kan vi stadig nå vores målsætning om oprykning”.

Nu møder vi en puljetreer fra A-gruppen, og det bliver meget svært, men om ikke andet må vi tage det som en lærerig oplevelse, at møde tre rigtig gode spillere – taber vi, skal vi kæmpe for at vinde resten”, siger Dana Bentsen inden play off-kampen om en plads i 1/8-finalerne.

Læs mere om EM for Ungdom 2007 ved at følge linket – og læs meget mere om ungdomslandsholdsarbejdet under Landshold -> Ungdom

 

Forfatter: DBTU
Kontaktperson tlf.: 29 62 35 05
Kontaktperson e-mail: mads.sorensen@dbtu.dk