10 hold klar til medaljekamp

10 hold kæmper i weekenden om medaljerne i DT for Ungdom 2009/10 – følgende hold har kvalificeret sig til slutspillet i de to rækker, der begge afvikles i Odense:

HERRE JUNIOR
Hillerød
Søhøjlandet
Vestegnen
Århus

DRENGE
Amager
Greve
Randers
Ribe
Rønde
Virum-Sorgenfri

Herunder kan ses praktiske oplysninger omkring slutspillet – se kampprogram/resultater på infosport.dk:

Program for slutspil i DT for Drenge og Junior
Ovennævnte kampe afvikles i samarbejde med OB Bordtennis i weekenden den 24.-25. april. Der spilles i Kaserne Hallen, Sdr. Boulevard 17 A, 5000 Odense C.

Slutspil Drenge
Kvartfinaler, lørdag kl. 10.00:
(jf. nedennævnte uddrag af reglementet)

Semifinaler, lørdag kl. 13.30:
(jf. nedennævnte uddrag af reglementet)

Finale- og bronzekamp: søndag kl. 10.00

• Drenge afvikes som en dobbeltturnering. Mellem de tre bedst placerede hold i vest- og østkredsen afvikles et slutspil i en weekend. Lørdag spiller vestkredsens nr. 2 og 3 kvartfinaler mod henholdsvis østkredsens nr. 3 og 2. De to kredsvindere placeres i hver sin semifinale og møder fortrinsvis et hold fra den anden kreds. Er to kvartfinalevindere fra samme kreds, spiller toeren mod kredsvinderen fra den anden kreds. Derefter spilles der finale- og bronzekamp. Kampene i drengeslutspillet stoppes ved afgørelse. I tilfælde af uafgjort tælles først sæt, derefter bolde. Giver dette ikke nogen afgørelse, trækkes der lod (undtagen i finalekampen, der i givet fald spilles om på en ny dato).

Slutspil Junior
Semifinaler, lørdag, kl. 13.30
(jf. nedennævnte uddrag af reglementet)

Finale: søndag, kl. 10.00

• Herre Junior afvikles som en dobbeltturnering. Mellem de fire bedste hold spilles et slutspil, hvor nr. 1 i grundspillet spiller semifinale mod nr. 4, mens nr. 2 og 3 mødes i den anden semifinale. Vinderne af de to semifinaler mødes i finalen om guld og sølvmedaljer, mens taberne i de to semifinaler mødes i kampen om bronzemedaljerne. Kampene i juniorslutspillet stoppes ved afgørelse. I tilfælde af uafgjort tælles først sæt, derefter bolde. Giver dette ikke nogen afgørelse, trækkes der lod (undtagen i finalekampen, der i givet fald spilles om på en ny dato).

Forfatter: Hvid & Sørensen
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 12
Kontaktperson e-mail: gitte.hvid@dbtu.dk