1000 fotos + fortsat debat

FACEBOOKFACEBOOKFACEBOOK

Renoveringen i DBTU’s uofficielle Facebookgruppe er i fuld gang – foreløbig er der blevet uploadet og genuploadet 1000 fotos, som er blevet erstattet i forbedret kvalitet.

Der er nu blevet uploadet og genuploadet fotos fra Six Nations 2007, DM for Ungdom 2007 og 2008, DM for Senior 2008 og Danmark Top 12 2008 – tag de nostalgiske briller på, og se hvordan Michael Maze så ud for tre år siden, da han vandt sin hidtil eneste individuelle DM-seniortitel.

I Facebookgruppen er der endvidere fortsat grøde i debatten om STIGA Divisionen – klik ind på gruppen, læs indlæggene, og deltag i debatten, så denne kan blive så nuanceret som muligt.

Medlemsskaren har efterhånden passeret de 800, og der er stadig god plads til mange flere – ALLE kan naturligvis fortsat tilmelde sig Facebookgruppen Dansk BordTennis Union.

Herunder linkes direkte til gruppen, men man skal være logget ind for at kunne se hele indholdet, som fx fotos og debatindlæg, i denne, ligesom man skal være medlem af Facebook for at kunne tilmelde sig DBTU’s uofficielle Facebookgruppe.

JANNE JENSEN & AC BOMANN (Foto: Jens Luckenbach)

Forfatter: Henrik Sørensen
Kontaktperson tlf.: 50 88 50 22
Kontaktperson e-mail: henrik@dbtu.dk