15 trænerudviklere samlet

Emnet var teknik og det var Christoffer, der var kursusleder og de bedste ungdomsspillere, der var ”objekter” i træningshallen. Det var tredje gang, at trænerne var samlet. De andre emner har været fysisk træning og idrætspsykologi. Trænerne skal samles endnu en gang i Hillerød, hvor det handler om idrætspædagogik i et Aldersrelateret træningsperspektiv.

Der var tryk på i træningshallen i Idrættens Hus, da trænerne var på skolebænken.

Samme fredag kl. 14-22 var 15 trænerudviklere samlet for sidste gang. De har gennemgået en proces for at udvikle inspirerende træningspas indenfor 12 forskellige temaer. Der blev talt sammen i de små grupper, der løbende fik udfordringer, der skulle løses af udviklingskonsulent Annette Westermann.
”Stemningen var rigtigt god og trænerudviklerne var super effektive, hvilket i høj grad afspejles i den kreativitet og høje kvalitet som træningspassene indeholdt – også her før de er renskrevne”, fortæller Annette Westermann.
Træningspassene er en del af det materiale, som trænerudviklerne skal have med ud til klubberne i forbindelse med ’Det’batter – udviklingsmiljøer for tweens’. Det forventes, at materialet der indeholder både en teoretisk del og en praktisk del, vil blive tilgængeligt på Ipaper i starten af næste sæson.

I DBTU’s mødelokale i Brøndby står bordet, som Danmark vandt EM-guld på i Århus i 2005. Spillernes navne står på siderne af bordet, der har fået runde hjørner og en glasplade over sig. Her er en lille gruppe trænerudviklere ved at skabe træningspas med kvalitet.

Emnerne de tre gange trænerudviklerne har været samlet:
Odense – projektet og den anbefalet træningsstruktur, der virker motiverende for de 8-12 årige.
Roskilde – mentorrollen og trænerrollen.
Brøndby – udvikling af træningspas.

Der søges netop nu 15 klubber, som ønsker at indgå i et samarbejde med DBTU for at styrke ungdomsbordtennis. Hvis din klub er interesseret, så duk op til repræsentantskabsmøde i din lokalunion, kontakt udviklingskonsulent Annette Westermann eller læs mere her

Forfatter: Carsten Egeholt
Kontaktperson tlf.: 21 68 66 11
Kontaktperson e-mail: annette.westermann@dbtu.dk