18 kampe i elitedivisionerne

Fem kampe med syv forskellige hold er på programmet lørdag og søndag i herrernes elitedivision. Det på forhånd mest spændende opgør er lørdagskampen Brønderslev-BTK 61, hvor begge hold er seriøse mesterskabskandidater. De forsvarende mestre fra BI er eneste hold med maksimumpoint, hvilket Roskildeholdet vil gøre sit til at lave om på. Ligeledes lørdag mødes Esbjerg og Køge Bugt i hvad der ligeledes ser ud til at kunne blive en spændende kamp.

Mens herrerne allerede er godt i gang med deres turnering, starter damernes række for alvor denne kommende weekend, hvor der spilles hele 13 kampe ved samlingen i Vedbæk. Lørdag spilles hvad der må formodes vil blive et topopgør, når de nordsjællandske “værter” møder de forsvarende danske mestre BTK 61 – her er rækkens største profiler; Dana Bentsen (Vedbæk), Pia Finnemann og Janne Jensen (BTK 61) forhåbentlig alle i kamp.

Damernes anden række; 1. division har ligeledes fuldt program i weekenden – her er der 12 kampe på programmet…

Links til alle ED-klubber findes under Elitedivisionerne. Her er endvidere links til det samlede kampprogram, stilling og senere toplister, m.v.

Ligeledes kan man nu se Dommerpåsætning (xls) for de to elitedivisioner – denne vil løbende blive opdateret.

Samme sted kan ses alle informationer om de to elitedivisioner – med klubbernes egne ord. Se spillertrupper, medalje- og slutspilsbud, m.v. for både Damer og Herrer (pdf)…

FOTO: DANA BENSTSEN, VEDBÆK

Forfatter: DBTU
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 12
Kontaktperson e-mail: gitte.hvid@dbtu.dk