2. runde i 1. division

Herrer Vest, EBTK – Randers
EBTK havde lørdag besøg af oprykkerne fra Randers. Randers har til denne sæson tilføjet Jesper Overgaard til truppen, der tidligere har spillet elitedivision.

Esbjerg vinder de tre første kampe sikkert 3-0. Herefter kommer der lidt spænding, fordi Randers vinder to meget tætte kampe med 3-2. Stillingen er nu 3-2 til EBTK. EBTK vinder nu de næste otte kampe, hvor der kun er spædning i kampen imellem Laurids og Jesper, som ender 3-2 til Laurids. Den sidste kamp i holdkampen, taber Kim A med 3-2 til Jørgen.

Resultat 11-3 til EBTK

Efter kampen kan man se Randers vil få det meget svært i rækken i år, og nok vil danne trio sammen med Roskilde og Ribe, om nedrykningspladserne. EBTK vil umiddelbart ende i top 5, med Århus, Nørreå, Søhøjlandet og Sisu/MBK, hvem der ender som 1-5 bliver meget spændende.

Laurids Jørgensen – Jørgen Enevoldsen 3-0
Rhod Jepsen – Knud Brunbjerg 3-0
Kim Jensen – Oscar Søndberg 3-0
Kim Andersen – Jesper Overgaard 2-3
Laurids – Knud 2-3
Rhod – Jørgen 3-0
Kim J – Jesper 3-0
Kim A – Oscar 3-1
Kim J/Kim A – Knud/Jesper 3-0
Laurids/Rhod – Jørgen/Oscar 3-1
Laurids – Jesper 3-2
Kim J – Knud 3-0
Rhod – Oscar 3-0
Kim A – Jørgen 2-3

Herrer Vest, EBTK – Nørrreå
Søndags kampen stod imellen to ubesejrede hold, gæsterne fra Nørreå og EBTK. For første gang i historien, var Nørreå favortit, anført af svenskeren Erik Åhman og den tidligere EBTKere Stephan Jensen.

De fire første kampe, var de mest spændene i hele kampen, helt tætte opgør med god nerve og intense dueller. Desværre udnyttede EBTK ikke sæt og matchboldene. Som endte med reulstatet 0-4. Rhod vinder kampen imod Nick med 3-1. Resten af holdkampen sidder Nørreå på. For mange kampe tabes 1-3, hvor EBTK skal være bedre til at vinde på sætboldene!

Når Nørreå stiller med dette hold må de være favoritter til 2.pladsen, kun overgået af Århus, som kan stille med Mads Flod-Sørensen (landstræner?!), Jakob Asmussen, Tobias Lau, Claus Junge, Flemming Sunn og Alexander Schou-Jørgensen.

Søhøjlandet, Sisu/MBK og EBTK. Disse hold kan drille de to favoritter i rækken, hvis de undervudere de modstanderne, og forhindre evt. oprykning/oprykningsspil.

Resultat 1-13 til Nørreå

Kim Jensen – Nick Sommer 0-3
Rhod Jepsen – Erik Åhman 1-3
Laurids Jørgensen – Stephan Jensen 1-3
Kim Andersen – Nichlas Middelhede 2-3
Kim J – Erik 0-3
Rhod – Nick 3-1
Laurids – Nichlas 0-3
Kim A – Stephan 0-3
Rhod/Laurids – Nick/Nichlas 1-3
Kim J/Kim A – Erik/Stephan 0-3
Kim J -Nichlas 0-3
Laurids – Erik 1-3
Rhod – Stephan 1-3
Kim A – Nick 1-3

Forfatter: 1. division
Kontaktperson tlf.: 50 85 05 85
Kontaktperson e-mail: henrik@dbtu.dk