3. sejr i træk til HJ

HJ sluttede som nr. 9 ved EM for Ungdom 2010 – turneringens sidste holdkamp blev tirsdag formiddag vundet med 3-0 over Italien, og Danmark vandt dermed de tre sidste kampe i Istanbul.

Mads Flod-Sørensen var yderst tilfreds med afslutningen på holdturneringen:

“3-0 over Italien var en perfekt måde at slutte af på – Nichlas Middelhede slår undervejs en spiller, der for få måneder siden vandt over Finn Tugwell ved VM, hvilket er imponerende.

Nu skal resten af dagen bruges på afslapning, samt opladning til den individuelle turnering”, slutter ungdomslandstræner og HJ-coach Mads Flod-Sørensen fra Istanbul.

Nederst kan ses samtlige herrejuniorholdets resultater fra EM for Ungdom 2010, som man kan læse meget mere om ved at følge de to links øverst…

19/7 – 20:45 | HJ spiller om 9. pladsen
HJ fortsætter den gode stil i Istanbul, hvor det mandag aften blev til endnu en sejr – det blev 3-1 over Polen, og Danmark spiller nu om 9. pladsen ved UEM 2010.

“Igen-igen en super indsats af herrejuniorerne, der uden førstemand Groth besejrede Polen.

Asbjørn Reenberg fortsatte takterne fra i formiddags, og vandt over polakkernes andenmand!

Sebastian Haack fandt spillet og rytmen fra i forgårs, og vandt igen en kamp, mens Nichlas Middelhede kom på tavlen for første gang under UEM”, siger HJ-coach Mads Fold-Sørensen, der sammen med holdet ser frem til den sidste holdkamp i Istanbul:

“I morgen gælder det den sidste placeringskamp, hvor vi spiller om 9. pladsen – det er en kamp, som både spillerne og jeg VIL vinde, så det sidste skal findes frem!”

HJ spiller deres sidste placeringskamp tirsdag formiddag, hvor modstanderen bliver Sverige eller Italien – nederst kan ses herrejuniorholdets kampprogram og resultater fra EM for Ungdom 2010, som man kan læse meget mere om ved at følge de to links øverst…

19/7 – 15:45 | DK fortsat A-nation
For anden gang i turneringen vandt Danmarks herrejuniorer over Ungarn, da det mandag formiddag blev 3-1 i den første kamp om placeringerne 9-16.

Med sejren er Danmark sikker på at forblive A-nation til UEM 2012, der afvikles i Kazan, Rusland.

“Det var igen en super holdindsats, der lå til grund for sejren – Asbjørn Reenberg gik forrest med to flotte sejre, og han fortsatte det gode spil fra i går, men han var i dag meget køligere i de afgørende situationer, hvilket var afgørende”, sagde HJ-coach Mads Flod-Sørensen efter kampen.

HJ spiller – måske – deres næste placeringskamp mandag aften, hvor modstanderen er Polen, men da niveauet på iformationerne under mesterskaberne mildest talt er ringe og usikkerhedsmomentet tilsvarende stort, opfordres interesserede i selv at holde øje med evt. ændringer!

Nederst kan ses herrejuniorholdets kampprogram og resultater fra EM for Ungdom 2010, som man kan læse meget mere om ved at følge de to links øverst…

18/7 – 21:45 | HJ tabte tæt 1/8-finale
Der bliver ingen dansk repræsentation i kvartfinalerne ved UEM 2010 – det står fast efter at HJ-holdet søndag aften tabte med 2-3 til Rusland, og dermed er ude af medaljekampen.

HJ-coach Mads Flod-Sørensen kommenterede nederlaget således:

“Vi var tæt på, men marginalerne var ikke på vores side – vi er tæt på en 2-1 føring, men Asbjørn Reenberg smider 6-0 i afgørende sæt, hvilket blev afgørende for kampen.

Asbjørn gør ikke noget forkert, men er uheldig med at tabe et par tætte bolde, og bliver herefter nervøs, og taber sættet og kampen – han spiller en af de bedste kampe han nogensinde har spillet, hvor han tager chancen mod en god spiller, men kun er tæt på at få udbytte af det.

Jonathan Groth vinder sine kampe knebent, selvom spillet var ikke fremragende – han har igen hovedet oppe og brystkassen fremme, hvilket er præcis det vi forventer af ham.

Sebastian Haack taber begge sine kampe – han er 5-10% dårligere end russerne, så det er ingen skam, selvom jeg håbet på lidt mere efter hans flotte præstation i play off-kampen går.

Selvom vi allesammen er skuffede lige nu, har HJ spillet en super turnering indtil videre, hvor alle aftaler er blevet overholdte – nu skal vi gøre os selv mentalt klar til den første nedrykningskamp.

Uanset hvordan det går, er målsætningen stadig at genneføre alle kampe på bedste vis, hvor alle tager ansvar – og at forblive i A-gruppen”, slutter Mads Flod-Sørensen.

HJ spiller deres første placeringskamp mandag middag, hvor modstanderen er Ungarn, som blev besejret i gruppespillet – nederst kan ses herrejuniorholdets kampprogram og resultater fra EM for Ungdom 2010, som man kan læse meget mere om ved at følge de to links øverst…

17/7 – 21:00 | HJ klar til 1/8-finalerne
Danmarks herrejuniorhold er klar til 1/8-finalerne ved UEM 2010 – pladsen blandt de 16 sidste kom i hus efter en tæt kamp mod Ungarn, der blev besejret 3-2 og efter 17-15 i holdkampens sidste sæt!

Efter dansk føring på 2-0, via sejre til Jonathan Groth og Sebastian Haack, fik Ungarn udlignet til 2-2, inden Haack blev matchvinder i den altafgørende kamp, hvor han med 17-15 i fjerde sæt sørgede for pladsen i 1/8-finalerne.

Udover pladsen i 1/8-finalerne “vandt” HJ-holdet også en oversidderrunde, så der kan blive hvilet ud og stresset af – samt få spillet justeret i træningslokalet, forstås.

Det var en glad ungdomslandstræner og HJ-coach, der havde følgende synspunkter efter sejren:

“Vi vinder en god sejr efter en kamp, der blev præcis så tæt, som jeg havde forventet – især Haacks sejr over deres førstemand var flot, og det er imponerende at en førsteårsjunior kan holde hovedet koldt i et så tæt sæt i en så vigtig kamp, og vinde efter flere brændte matchbolde.

Groth havde tidligere fuldstændig tabt timingen imod den samme spiller, efter at han og Haack havde givet os en perfekt start”, slutter HJ-coach Flod-Sørensen fra Istanbul.

HJ spiller 1/8-finale søndag aften, hvor modstanderen endnu ikke er fundet – nederst kan ses herrejuniorholdets kampprogram og resultater fra EM for Ungdom 2010, som man kan læse meget mere om ved at følge de to links øverst…

17/7 – 15:45 | Tre og ud for HJ
Det var tre og ud for Danmark, da HJ lørdag eftermiddag mødte de regerende europamestre fra Frankrig, der også er storfavoritter til at hjemtage dette års titel.

Det blev 0-3 i en kamp, hvor kun Jonathan Groth kunne presse “sin” franskmand, den regerende drengeeuropamester, Simon Gauzy, der nu er blevet juniorspiller.

Nichlas Middelhede fik sin UEM-debut, som blev en hård en af slagsen, da det var Quentin Robinot, der såmænd er regerende singleeuropamester hos herrejuniorerne, der stod på den anden side af bordet – europamestrene står nærmest i kø på det ungdomsstjernespækkede franske mandskab!

Mads Flod-Sørensen var tilfreds efter nederlaget til guldfavoritterne:

“Vi spiller en godkendt kamp, hvor Groth har matchbolde til både 3-0 og 3-1 mod Gauzy – desværre får han ikke lukket kampen, hvilket er rigtig ærgeligt.

Groth spillede tæt på sit maksimale, og det ville have været et godt signal for ham at sende til de øvrige topspillere, hvis han havde slået drengeeuropamesteren”, mener HJ-coachen, der nu ser frem til aftenens play off-kamp, hvor modstanderen er Ungarn:

“Den kamp er helt åben – vi skal være 100% klar fra start og ikke give en millimeter væk!”

Med trediepladsen i den indledende gruppe er Danmark nu med i Play Off 1, hvor gruppetreerne mødes om at undgå at komme i Play Off 2, hvor der spilles om en plads i 1/8-finalerne.

De to vindere af PO1 er klar til 1/8-finalerne, mens taberne møder en gruppevinder fra B-gruppen i PO2 – vinderne herfra er ligeledes klar til 1/8-finalerne.

HJ spiller altså Play Off lørdag aften, hvor modstanderen som nævnt er Ungarn – nederst kan ses alle herrejuniorholdets kampprogram og resultater fra EM for Ungdom 2010, som man kan læse meget mere om ved at følge de to links øverst…

16/7 – 21:30 | DK & HJ på tavlen
Danmark sikrede sig fredag aften den første sejr ved ungdomseuropamesterskaberne i Tyrkiet – herrejunioholdet slog efter en tæt kamp Slovakiet med 3-2, og DK er dermed på tavlen i Istanbul!

HJ-coach Mads Flod-Sørensen var ikke overraskende godt tilfreds med sejren – og med indsatsen:

“Det var en super sejr – det blev en tæt, spændende kamp, som vi havde forventet, da vi godt vidste slovakkerne havde nogenlunde det samme niveau som os.

Jonathan Groth vinder ligesom i eftermiddags sine to singler, mens Sebastian Haack kom på tavlen, og faktisk er tæt på at vinde over deres førstemand, hvor han fører med 2-1 i sin første kamp – i den afgørende kamp er han bagud 0-1 og 0-5, men vender kampen til sejr på 3-1.

Haack får i denne holdkamp spillet til at køre – han har brystet fremme og hovedet oppe hele tiden, og det er vigtigt man viser sig selv ved et UEM, og at man går efter alle bolde, sæt og kampe.

I morgen møder vi Frankrig, der selvom de er storfavoritter, ikke er uslålige – vi går 100 % efter sejren, og der er ikke noget pres på os, så alle spillerme kan forhåbentligt spille frit”, slutter ungdomslandstræneren inden turen går hjem på hotellet til aftenmøde med spillerme.

HJ spiller deres sidste gruppekamp lørdag middag, hvor modstanderen som nævnt er Frankrig – nederst kan ses alle herrejuniorholdets kampprogram og resultater fra EM for Ungdom 2010, som man kan læse meget mere om ved at følge de to links øverst…

16/7 – 16:00 | HJ indledte med nederlag
Herrejuniorholdet tabte fredag eftermiddag deres åbningskamp ved EM for Ungdom 2010 – efter en relativ tæt og lang kamp, blev det 2-3 mod Kroatien.

Ungdomslandstræner og HJ-coach Mads Flod Sørensen havde følgende kommentaerer efter kampen:

“Jonathan Groth spillede fint i kampen, og vandt også begge sine singler – Asbjørn Reenberg og Sebastian Haack spillede ikke helt op til deres bedste mod kroaterne, der lige var lidt bedre end os.

Samlet set var indsatsen i åbningskampen godkendt, og gav løfter om mere inden dagens anden kamp mod Slovakiet”, sagde en fortrøstningsfuld Mads Flod-Sørensen fra Istanbul.

HJ spiller deres næste gruppekamp lørdag formiddag, hvor modstanderen som nævnt er Slovakiet – nederst kan ses alle herrejuniorholdets kampprogram og resultater fra EM for Ungdom 2010, som man kan læse meget mere om ved at følge de to links øverst…

DANMARK
HERRE JUNIOR
Jonathan Groth
Nichlas Middelhede
Asbjørn Reenberg
Sebastian Haack

Danmark slutter nr. 9

RESULTATER
GRUPPE A
Kroatien – Danmark: 3-2
Danmark – Slovakiet: 3-2
Danmark – Frankrig: 0-3

PLAY OFF 1
Danmark v Ungarn: 3-2

1/8-FINALE
Rusland – Danmark: 3-2

PLACERINGSKAMPE
Ungarn – Danmark: 1-3
Polen – Danmark: 1-3
Danmark – Italien: 3-0

 

Forfatter: Henrik Sørensen
Kontaktperson tlf.: 29 62 35 05
Kontaktperson e-mail: mads.sorensen@dbtu.dk