4 danskerkampe – 0 nederlag

Ingen af de fire danskerhold i den bedste svenske række, Elitserien, tabte, de der mandag aften var fuldt program hensidan – to sejre og to uafgjorte var status efter 5. spillerunde.

De forsvarende mestre fra Eslöv uddelte æg, da de hjemme slog Mariedal – Kasper Sternberg slog Jimmy Ojakangas med 3-1, og er dermed stadig ubesejret i denne sæson (7-0).

Sejr blev det også til Mikkel Hindersson og Gröstorp/Österlen, der i bundbraget slog Ärtemark med 5-2 – Hindersson slog norske Espen Rönneberg i sin ene spillede kamp, og afgav ikke sæt undervejs.

Christoffer Petersen førte 2-0 mod Magnus Månsson efter klare sætsejre, men måtte ud i ombolde i afgørende sæt inden sejren var i hus – det blev 12-10 i 5. sæt, og Petersen fik dermed endnu en god skalp efter i sidste runde at have slået kinesiske Guo Kai.

Det blev til uafgjort 4-4 for Rekord på udebane mod Warta – de samme slutcifre var der i Falkenberg, hvor Jakob Asmussen skaffede det ene point mod Halmstad, da han i den sidste kamp slog Niklas Rönningborn med 11-9 i afgørende sæt.

Næste elitserierunde spilles næste tirsdag, hvor bl.a. danskeropgøret Rekord v Falkenberg er på plakaten i Helsingborg…

KASPER STERNBERG (Foto: Jens Luckenbach)MIKKEL HINDERSSONJAKOB ASMUSSENCHRISTOFFER PETERSEN

SBTF kan man se spillertrupperne for de 10 hold i Elitserien – samme sted kan man følge samtlige kampe på LIVE-ticker, ligesom der sendes kampe direkte på Web-TV.

Hos DBTU kan man under Links -> Spillere, Klubber & Stats se resultater, stillinger m.v. – på forsiden af dbtu.dk vil der blive lagt links til LIVE-ticker/Web-TV, når danskerklubberne spiller…

Forfatter: Henrik Sørensen
Kontaktperson tlf.: 40 25 49 97
Kontaktperson e-mail: peter.sartz@dbtu.dk