47 bt-klubber er aktiveret

Hvis jeres klub allerede er tilmeldt KlubLiv Danmark, er der gode muligheder for, at I snart vil få tilsendt jeres første støtte fra jeres medlemmers handel. For med det ny udviklede koncept KlubLiv Danmark, har alle engagerede foreningsmedlemmer fået det mest moderne og nemmeste værktøj til at optjene MikroSponsorater til den klub, der ligger deres hjerte nær.

Det eneste, der kræves for at modtage en månedlig check, er, at klubben er aktiveret i KlubLiv Danmark. Det er der efter klubbens opgave at fortælle trænere/ledere/medlemmer, at de skal tilmelde sig konceptet og vælge at støtte klubben. Når klubbens medlemmer samt deres familie og venner er indmeldt, vil de via deres Dankort kunne optjene sponsorater hos KlubLiv Danmarks sponsorer. Det kan ikke blive nemmere – hverken for klubben, medlemmerne eller sponsorerne.

Med KlubLiv Danmark optjener klubbens medlemmer MikroSponsorater til klubben hver gang, de handler med deres Dankort hos en KlubLiv Sponsor. Det optjente beløb bliver så sendt videre til klubben hver måned. Systemet er udviklet i samarbejde med Nets Danmark, så klubbens medlemmer er sikret optimalt.

Mere end 4.000 foreninger i Danmark har aktiveret sig og får nye sponsorkroner hver måned igennem KlubLiv Danmark. På www.klublivdanmark.dk kan du læse mere om konceptet og ligeledes tilmelde dig online webinar. Her får du mulighed for at høre om erfaringer fra andre klubber, som har haft succes med at få medlemmer og sponsorer engageret. Der vil blive givet praktiske eksempler på, hvad I kan gøre for at få flere medlemmer samt sponsorer, hvilket i sidste ende giver klubben flere MikroSponsorater, og gør klubbens månedlige check endnu større.

Der er i dag 4.200 foreninger aktiveret samt ca. 500 steder, hvor disse foreningers medlemmer kan optjene MikroSponsorater til deres klub.

Forfatter: Carsten Egeholt
Kontaktperson tlf.: 22 68 21 65
Kontaktperson e-mail: tmy@klublivdanmark.dk