5 + 1 UEM-spørgsmål til:

EM FOR UNGDOM 2008EM FOR UNGDOM 2008EM FOR UNGDOM 2008EM FOR UNGDOM 2008EM FOR UNGDOM 2008

Op til EM for Ungdom, der indledes på fredag i italienske Terni, stillede dbtu.dk de 12 danske UEM-spillere hver fem spørgsmål om de forestående ungdomseuropamesterskaber, samt et enkelt om deres generelle træningshverdag – herunder kan ses svarene for Mie Jacobsen…

Tror du UEM bliver din største bordtennisoplevelse hidtil: Hvis ja, hvorfor – hvis nej, hvorfor ikke, og hvad har den største oplevelse været?
Jeg tror, at mit fjerde EM også bliver en rigtig stor oplevelse.

Lige nu og her er det svært og bedømme, så derfor vil jeg udpege VM for senior, som min hidtil største bordtennisoplevelse. Det vil jeg fordi, at det var noget helt specielt at det foregik i Kina samt at spille mod de bedste i verden. Jeg lærte også en masse ting, som jeg kunne tage med hjem.

Hvad er dine forventninger til UEM for: Dig selv – dit hold – hele truppen?
Jeg forventer at jeg går ned og gør det, som jeg har trænet på det sidste år. Jeg skal være klar mentalt til hver kamp, og spillemæssigt er det vigtigt at jeg holder et stabilt niveau i alle kampe. Sørge for at være aggressiv og spille med gode retninger.

Jeg forventer, at vi i holdturneringen bakker hinanden 100 % op og at vi sørger for at være positive så holdet ikke kommer ind i en dårlig stime. Det er vigtigt at vi kommer op på vores højeste niveau, så vi dermed kan opfylde vores mål ved at rykke op i A-gruppen.

Som trup skal vi være der for hinanden. Sidde på tilskuer pladserne og heppe, når en fra Danmark spiller. Det er også vigtigt, at vi viser over for de andre lande at vi er et godt team, så får de også et godt indtryk af os.

Hvem er dine største bordtennisidoler: Af alle spillere – af danske spillere – af danske ungdomsspillere. Begrund mindst et af svarene
Timo Boll. Han har været mit idol lige siden jeg var helt lille.

Hvad er dit bedste bordtennisresultat nogensinde – og hvad er den største bordtennismæssige skuffelse?
Det var da jeg slog en god tysk pige til 6-nationers, som året efter kom i semi finalen i Pige til UEM. Det skal også nævnes, da jeg slog Poul 3-2 (og ja han spillede til).

Min største skuffelse var, da Pernille Agerholm og jeg tabte i 1/8 finalen i double til UEM i Bosnien efter at have ført 2-1 og 4-0. 

Hvad er dine mål indenfor bordtennis – til om 1 år, 5 år og 10 år, og hvad tror du der skal til for at opnå dem?
1 år: Mit mål er at have forbedret mig mentalt, så jeg kan håndtere svære situationer bedre i kamp end jeg nu.

5 år: At være fast dame på senior landsholdet og have et klart højere niveau spillemæssigt.

10 år: Mit mål er at være i top 100 i verden.

For at kunne opnå disse mål skal jeg træne mere end jeg gør nu + at træne på et højere niveau. Det er især vigtigt at min daglige træning bliver klart bedre. Jeg skal altid have en plan for, hvordan jeg vil træne og samtidig skal jeg forbedre mig rigtig meget mentalt.

Beskriv din normale træningsuge (bordtennis, fysisk, andet) – og hvordan bordtennisprogrammet har set ud de seneste to måneder (inkl. int. turneringer, m.v.)
De sidste 2 måneder har jeg bordtennismæssigt trænet rigtig meget sikkerhed samt arbejdet meget med placeringer og serv retur. Jeg har også lavet en del fysisk, da det er vigtigt at være i god form op til EM.

– læs meget mere om EM for Ungdom 2008 ved at følge linket…

EM FOR UNGDOM 2008EM FOR UNGDOM 2008EM FOR UNGDOM 2008EM FOR UNGDOM 2008EM FOR UNGDOM 2008

Forfatter: Henrik Sørensen
Kontaktperson tlf.: 29 62 35 05
Kontaktperson e-mail: mads.sorensen@dbtu.dk