5 + 1 UEM-spørgsmål til:

EM FOR UNGDOM 2008EM FOR UNGDOM 2008EM FOR UNGDOM 2008EM FOR UNGDOM 2008EM FOR UNGDOM 2008

Op til EM for Ungdom, der indledes på fredag i italienske Terni, stillede dbtu.dk de 12 danske UEM-spillere hver fem spørgsmål om de forestående ungdomseuropamesterskaber, samt et enkelt om deres generelle træningshverdag – herunder kan ses svarene for Asbjørn Reenberg:

Tror du UEM bliver din største bordtennisoplevelse hidtil: Hvis ja, hvorfor – hvis nej, hvorfor ikke, og hvad har den største oplevelse været?
Jeg tror chancen for at det bliver min største oplevelse er der, jeg synes at spillet er på vej jeg har ikke haft de bedste resultater men i nogle kampe har spillet være rigtigt godt og jeg tror på at jeg kan finde det i flere kampe.

Hidtil har min største været UEM 2006 hvor jeg spillede meget godt og vandt mod en god spanier 4-0 eller også som puslinge hvor jeg blev nr. 2 i mit første internationelle stævne i Belgien.

Hvad er dine forventninger til UEM for: Dig selv – dit hold – hele truppen?
Mit helt store mål til UEM er en kvartfinale men i første omgang skal jeg forbi 3. runde alle kampe bliver hårde og jeg skal derfor være klar fra start for der er ingen dårlige spillere dernede.

For holdet er det at blive i A-gruppen og måske komme længere men i første omgang blive i A-gruppen. For hele truppen er det 3 hold i A-gruppen.

Hvem er dine største bordtennisidoler: Af alle spillere – af danske spillere – af danske ungdomsspillere. Begrund mindst et af svarene
Mit største idol er Wang Liqin jeg kan godt lide hans måde at spille på og hans balance så han stort set altid rammer bolden foran sig, derudover kan jeg godt lide hans ro inde ved bordet.

Hvad er dit bedste bordtennisresultat nogensinde – og hvad er den største bordtennismæssige skuffelse?
Mine største resultat er det samme som mine største oplevelser og min største skuffelse var da jeg ikke blev udtaget til UEM sidste år selvom jeg egentlig godt vidste det fordi jeg ikke havde haft den bedste sæson var det stadig hårdt at få at vide.

Hvad er dine mål indenfor bordtennis – til om 1 år, 5 år og 10 år, og hvad tror du der skal til for at opnå dem?
Næste år er mit mål at blive udtaget til UEM om 5 år er det at spille på senior landsholdet og om 10 år top 50 verden.

Jeg skal træne rigtigt godt i dagligdagen og forbedre mig mentalt/fysisk.

Beskriv din normale træningsuge (bordtennis, fysisk, andet) – og hvordan bordtennisprogrammet har set ud de seneste to måneder (inkl. int. turneringer, m.v.)
Sidste måned var der mere fysisk og mere benarbejde og den her måned har der været mere serv/retur men jeg synes også der har været meget servtræning i de sidste 2 måneder.

Vi har også været i England på træningslejr og 6-nationer og i polen til stævne samtidig med at jeg har haft mange eksamener så det har været lidt hårdt.

– læs meget mere om EM for Ungdom 2008 ved at følge linket…

EM FOR UNGDOM 2008EM FOR UNGDOM 2008EM FOR UNGDOM 2008EM FOR UNGDOM 2008EM FOR UNGDOM 2008

Forfatter: Henrik Sørensen
Kontaktperson tlf.: 29 62 35 05
Kontaktperson e-mail: mads.sorensen@dbtu.dk