5-5 i første finale…

Den første finale i kvindernes Elitedivision for Damer endte med uafgjort 5-5. dermed er hverken Sisu/MBK eller Ballerup kommet nærmere guldet.
 
I en yderst tæt kamp mellem sæsonens absolut bedste mandskaber var der spænding til det sidste. Trine Grauholm blev Sisus store spiller på en dag hvor der skulle mere end hårdt arbejde til at hive sejrene hjem. Det blev til 3-2 over Annie Ramberg og 3-0 over Susanne Pedersen, mens det ved stillingen 4-4 i holdkampen blev til 3-2 over Michelle S. Nielsen. Michelle førte med 10-4 i femte sæt og ærgerligt for kampen, men heldigt for Trine blev det til en sejr på en kantbold 13-11 i femte til Trine!
 
Forinden havde Michelle S. Nielsen besejret den hidtil ubesejrede Bela Katchiouriner med 3-1 og Signe Andersen 3-1. Bela vinder to for Sisu over Annie Ramberg og Susanne Pedersen, der hver vinder en sejr, mens det ikke bliver til nogen sejre for Signe Andersen. Doublen gik overbevisende til Ballerup med 3-0. her var det Susanne Pedersen og Michelle S. Nielsen der tog teten mod Bela Katchiouriner og Trine Grauholm.
 
Dermed er alt åbent til på torsdag d. 28. kl. 19.00 i Tapeten i Ballerup. Her spilles anden finale. Spilles der igen uafgjort skal man ud i en tredje finale, mens hvis der findes en vinder, løber denne også med årets titel.
 
Resultater:
Sisu/MBK – Ballerup I
Bela Katchiouriner-Michelle S. Nielsen 1-3
Signe Andersen-Annie ramberg 0-3
Trine Grauholm-Susanne Pedersen 3-0
Bela Katchiouriner-Susanne Pedersen 3-0
Signe Andersen-Michelle S. Nielsen 1-3
Trine Grauholm-Annie Ramberg 3-2
Bela Katchiouriner-Annie Ramberg 3-0
Signe Andersen-Susanne Pedersen 0-3
Trine Grauholm-Michelle S. Nielsen 3-2
Grauholm/Katchiouriner-Pedersen/Nielsen 0-3
 
Billede lånt fra Sisu/MBKs hjemmeside
 

Forfatter: JH
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 17
Kontaktperson e-mail: jakob.harden@dbtu.dk