5 ÅR MERE MED BUTTERFLY!

Butterfly og Bordtennis Danmark fornyer samarbejdet til og med sæson 2028/2029!

Siden 2019, har Butterfly stillet udstyr, trænings- og kamptøj til rådighed for de nationale teams og i særlig grad støttet herrernes succes. Det samarbejde er netop fornyet i yderligere 5 år!

I februar 2024 sluttede herrelandsholdet i top 8 ved ITTF World Team Table Tennis Championships Finals i Busan. Ved denne lejlighed mødtes Bordtennis Danmarks’ direktør med Butterfly. De sidste detaljer kom på plads til at sikre et fortsat stærkt samarbejde – både omkring herre- og kvindelandsholdet.

Butterfly har særligt lagt vægt på den imponerende indsats fra det danske herrelandshold de seneste år, som også ligger til grund for det udvidede samarbejde. Nu kan spillerne fortsætte deres gode udvikling med udstyr og tøj fra Butterfly.

Formand Henrik Vendelbo udtaler om samarbejdet: “Det er en dejlig fornemmelse at sidde med, når et så stort brand gerne vil forlænge en aftale med Bordtennis Danmark. Når aftalen så er bedre end den forrige, bringer det bare endnu større glæde. Vi skal gøre vores bedste for at vise Bordtennis Danmark frem på den store scene – både sportsligt og som organisation“.

Butterfly er glade for at fortsætte arbejdet med Bordtennis Danmark og for at være med til at promovere både sporten samt udvide kendskabet til bordtennis i Norden.