Lars Bo Kaspersen gentager bedriften

5 forelæsninger om Bordtennis i et samfundsvidenskabeligt perspektiv

Om bordtennis og sund aldring, storpolitik, marginalernes spil, teknikkens og taktikkens triumf og hvorfor bordtennis bliver en af de vigtigste sportsgrene i det 21. århundrede.

Glæd dig til fem forelæsninger om bordtennis i et samfundsvidenskabeligt perspektiv, der vender op og ned på dine forestillinger om en sport, som du måske stiftede bekendtskab med i fritids- og ungdomsklubben, og som du i bedste fald fandt perifer. Du får fem forelæsninger om bordtennisspillets fortræffeligheder, finurligheder og fascination – og når de er færdige, vil du vide mere, og desuden vil du prøve at spille…

Forelæser er professor Lars Bo Kaspersen, CBS – bordtennisentusiast, samfundsforsker og tidligere træner, leder og uddannelseskonsulent i Dansk Bordtennis Union.

HOLDINFO:
Hold: 1117
Startdato: Tirsdag d. 24. oktober 2023
Slutdato: Tirsdag d. 21. november 2023
Tidspunkt: Kl. 18:15 – 20:00
Varighed: 5 tirsdage
Sted: CSS, Øster Farimagsgade 5, 1353 Kbh. K Lokale: 2.0.63 (bygning 2, opgang D)
Pris: Kr. 650,-

Elektronisk tilmelding her

Hvert semester tilbyder Folkeuniversitetet i København en række onlinehold, der foregår enkelt og sikkert via programmet Zoom. Du får tilsendt et link inden kursusstart og med få klik er du klar til at blive klar til at følge indholdet. Folkeuniversitetet benytter Københavns Universitets Zoom-licens, hvilket giver mange sikkerhedsmæssige fordele. KU har en licens til Zoom igennem DeiC (Danish e-Infrastructure Cooperation​) og er derfor beskyttet af den aftale, DeiC har med Zoom. Aftalen giver databeskyttelse efter europæiske standarder. Det er enkelt og sikkert, så tøv ikke med at tilmelde dig!
Online-undervisningen bliver normalt optaget, så hvis du ikke har mulighed for at deltage live, kan du se det efterfølgende via det video-link vi sender ud til alle deltagerne efter hver undervisningsgang. Denne ekstra service kan dog undtagelsesvis bortfalde, hvis der opstår tekniske problemer under eller efter selve undervisningen.
OBS: Der kan gå 1-4 dage før videoen bliver sendt ud.
 Videoen vil altid være tilgængelig i 7 dage efter den er sendt ud.